fbq
Saara Aalto

Suuria uutisia paljastanut Saara Aalto säikytteli fanejaan: ”Mä aion lopettaa...”

Laulaja Saara Aalto, 35, paljasti viime viikolla suuria uutisia.

Saara ehtikin kiusoitella fanejaan pitkään. Hän teki päätöksen toteuttaa asian, jota hän oli miettinyt jo kaksi vuotta ja jonka vuoksi hän joutuu sulautumaan uudenlaiseen identiteettiin.

Saara piti seuraajiaan jännityksessä useita päiviä. Lopulta hän paljasti alkavansa käyttää toistakin sometiliä.

Päätöksen taustalla oli Saaran kipuilu sen kanssa, että hän haluaa tuottaa sisältöä sekä englannin- että suomenkielisille faneilleen. Hän keskittyy henkilökohtaisella tilillään kertoilemaan englanniksi musiikkijutuistaan, ja alkaa käyttää nofear.company-tiliä suomenkielisenä tilinä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nofear.company ei kuitenkaan suinkaan ole täysin uusi tili. Sen ensimmäinen julkaisu on tehty jo toukokuussa 2020. Se on tähän asti toiminut eräänlaisena Saaran ja Meri-rakkaan yhdistettynä parisuhde- ja yritystilinä.

Saara Aalto lupaili suuria ja hiljeni lopulta kokonaan: "Olen tehnyt ison päätöksen"

Eilen (22.3.) Saara jatkoi suurten uutisten jakamista. Hän julkaisi Instagram-sivullaan kaksi omakuvaa, joiden alla lukee tärkeä ilmoitusasia.

- Mä aion lopettaa, Saara täräyttää.

- Itseni sullomisen boxiin, joka on käynyt liian pieneksi, hän sitten jatkaa kaikkien helpotukseksi seuraavalla rivillä.

Saara Aalto ja Meri-rakas harvinaisessa pusukuvassa: "Ei ollut helppoa päästää irti..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisu koskeekin edelleen jo paljastettua kahden sometilin uutista. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Mun ”identiteettikriisi” alkoi koronan alettua, kun mun musaura jäi tauolle. Se pakotti miettimään, mitä mä sitten olen, jos en voi toteuttaa itseäni samalla tavalla artistina kuten ennen, Saara kirjoittaa.

Hän kertoo keskittyneensä viime vuodet hyvinvointiinsa, henkiseen kasvuun sekä itsensä kehittämiseen, ja onkin esimerkiksi opiskellut paljon ja saanut toteuttaa itseään uudella tavalla.

- Tajusin kaiken sen itseni kanssa työskentelyn jälkeen, että en voi, enkä halua, palata pelkästään siihen vanhaan artisti-Saara identiteettiini. Olen ymmärtänyt, että voin olla paljon muutakin kuin vain artisti, myös julkisesti! En halua enää piilotella ja pienentää muita minuun kuuluvia puolia itsessäni.

- Siispä! Nyt mulla on kaksi sometiliä, hän julistaa jälleen ja toteaa elämän olevan ihanaa.

Meri-rakas sanoi suorat sanat Saara Aallolle – aviopari paljastaa parisuhdehaasteensa: ”Siksi me olemme täällä”