fbq
susanna penttilä

Susanna Penttilä tahkoi eroottisella Onlyfans-tilillään 70 000 euroa parissa kuukaudessa: "Viisikymppinenkin voi olla haluttu"

Susanna Penttilän 20-35-vuotiaat someseuraajat nostivat muotiyrittäjän maksullisen nettisivuston maailmanlaajuiseen kärkeen.

Muotiliike Férreriä pyörittävä Susanna Penttilä, 51, aloitti helmikuun puolivälissä maksullisen Only Fans -sivuston sisällöntuottajana. Suositun sivuston asiakkaat saavat maksua vastaan nähdä usein eroottissävytteistä materiaalia, kuten kuvia ja videoita.

Ikinuori kurvikaunotar! Susanna Penttilä julkaisi jälleen tulikuumia lomakuvia: Seuraajat hullaantuivat - kuvat

Penttilä yllättyi toden teolla sivustonsa saamasta suosiosta, sillä 40 000 dollarin rajapyykki tuloissa meni rikki jo ensimmäisen kuukauden aikana. Nyt Penttilän tilille on kertynyt jo 77 000 dollarin tulot, joka vastaa noin 70 000 euroa. Seiska on nähnyt Susanna Penttilän Only Fans -tilin saldon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraajia sivustolla on toista tuhatta.

- Olen hyvilläni, mutta myös ymmälläni. On tosi hauskaa, että vielä viisikymppisenä voi repäistä tällä tavalla. Seuraajat ovat vielä pääosin 20-35-vuotiaita. Se on mukavaa, koska itsekin tykkään nuorista miehistä, Susanna sanoo Seiskalle.

Aivan jokaiselle sivuston tehneelle ei synny samanlaisia tuloja. Susanna on yltänyt uudella aluevaltauksellaan Only Fansin sisällöntuottajien maailmanlaajuiseen 0,29 prosentin kärkeen. Sivuston kuumin yksi prosentti tienaa sivustolla vähintään 100 000 dollaria kuussa. Susannan sivua pääsee seuraamaan alle 10 dollarin kuukausimaksulla, mutta erilliset videot maksavat 10 ja 100 dollarin välillä kappaleelta.

Huh! Susanna Penttilä, 50, räväyttää - näin rohkeita videoita hän julkaisee Onlyfansissa

Susanna Penttilä
Esimerkiksi tällaista kuvasisältöä Susanna tarjoilee OnlyFans-tilillään.

- En tee pornoa, mutta sivustolla on kyllä rohkeaa sisältöä. Jotkut ovat ihan yllättyneet sisällön rohkeudesta, Penttilä sanoo ja kertoo että esimerkiksi yläosattomia kuvia pääsee näkemään sivuston perushinnalla.

Susanna uskoo löytäneensä menestysreseptin aktiivisuudesta ja välittömästä kontaktista käyttäjien kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Julkaisen uutta sisältöä kerran päivässä. Varmaan siksi se toimiikin, että olen itse aktiivinen ja haluan henkilökohtaisesti vastata kaikille faneille. En antaisi muiden vastata puolestani, Susanna miettii.

 

Sivuston palveluihin kuuluu myös niin sanottu dick rate, eli tippiä vastaan voi lähettää oman peniskuvansa Susannalle arvioitavaksi.

- Tavoitteenani on, että vappuna olisi 100 000 tienattuna. Hienoa, että viisikymppinenkin voi olla haluttu. Tietysti nämä ovat veronalaista tuloa. Se mitä jää käteen, on sitten asia erikseen, Susanna summaa.