fbq
Kotimaa
26.09.2021 15:07
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Joalin Loukamaa
Supersuosittu Joalin Loukamaa pisti hymynsä uusiksi - katso, mitä sometähti teki hampailleen: ”Olet niin cool”
Kotimaa
26.09.2021 15:07
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Laulaja, tanssija ja sometähti Joalin Loukamaa, 20, yllätti Instagram-tilinsä seuraajat perusteellisesti eilen lauantaina (25.9.) julkaisemalla kaksi kuvaa purukalustostaan. Keväällä Selviytyjissä ihastuttaneen nuoren kaunottaren ylähampaita katsoessa huomio kiinnittyy neljään hopeahampaaseen, joita kaunotar selvästi esittelee ylpeänä.

Lue myös: Äiti sai hakemaan ammattiapua! Terapia auttoi Joalin Loukamaata avautumaan: Pidin aiemmin pahaa oloa itselläni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOALIN 🦋✨ (@_joalin)

Tiedossa ei tosin vielä ole se, onko kyseessä pysyvä ratkaisu vai onko kyse vain hopeakuorista. Hopea- ja kultahampaat herättävät usein ristiriitaisia mielipiteitä, mutta kansainvälistä huippusuosiota nauttiva Joalin on saanut päivitykseensä lähinnä ylistäviä kommentteja. 


-Olet niin cool, eräs seuraaja kommentoi englanniksi.


- Olet upea, useampikin seuraaja visersi.

Suhde valokuvaajaan

Seiska uutisoi pitkin kesää Joalinin ja valokuvaaja Julian Riikosen lämpimistä väleistä. Vielä heinäkuussa Seiskan haastattelema Joalin oli vaitonainen Salatut elämät -sarjassakin nähdystä Julianista. Hän ei vahvistanut tuolloin kaksikon välistä suhdetta, mutta suostui kuvailemaan Juliania Seiskan toimittajalle.


- Hän on hyvin samanlainen ihminen kuin minä ja jakaa samanlaiset mielipiteet ja arvot kanssani. Julianilla on niin sanotusti jalat maassa, ja hän on myös erittäin taidokas kuvaaja. 

Lue myös: Joalin Loukamaa puhuu vihdoin läheisistä väleistään ex-Salkkarit-näyttelijä Julian Riikosen kanssa: ”Jaamme samanlaiset mielipiteet ja arvot”


Loppukesää myöten pariskunta alkoi esiintyä enemmän ja enemmän yhdessä, muun muassa Joalinin Instagram-tilillä. Elokuussa nuori pari esimerkiksi vastaili Joalinin Instagram-seuraajien kysymyksiin koskien kaksikkoa.


- Tapasimme viime vuoden syyskuussa, kaksikko paljasti tuolloin.


Joalin on myös viitannut esimerkiksi YouTube-kanavallaan Julianiin poikaystävänä.

Lue myös: Nyt se on virallista: Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen vastasivat fanien parisuhdekysymyksiin - Joalin kutsui poikaystäväksi: "Pidin Julianin itsevarmuudesta"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »