fbq
Kotimaa
21.07.2021 06:37
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Joalin Loukamaa
Äiti sai hakemaan ammattiapua! Terapia auttoi Joalin Loukamaata avautumaan: Pidin aiemmin pahaa oloa itselläni
Kotimaa
21.07.2021 06:37
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva supertähti Joalin Loukamaa valittiin Now United -yhtyeeseen vuonna 2017. Kansainvälinen ura toi tulleessaan matkoja ympäri maailmaa.

Tiellään tähtiin hän on kohdannut myös haasteita. Reissattuaan parin vuoden ajan suuret muutokset alkoivat vaikuttaa hänen mielenterveyteensä.

– Vertailin itseäni muihin, niin ryhmämme jäseniin kuin ihmisiin sosiaalisessa mediassa. Kadotin hetkeksi rakkauden itseäni kohtaan, ja samalla itseluottamukseni.

Joalin ei ole jättämässä Now Unitedia, vaikka onkin keikkaillut heidän kanssaan entistä vähemmän. – Yhtye pysyy osana minua ikuisesti.
Joalin ei ole jättämässä Now Unitedia, vaikka onkin keikkaillut heidän kanssaan entistä vähemmän. – Yhtye pysyy osana minua ikuisesti.

Lue myös: Joalin Loukamaa, 20, avoimena ennakkoluuloista: Ulkonäöstäni oletetaan, että olen tietynlainen

Artisti ei halunnut puhua tunteistaan vanhemmilleen ollessaan kuukausia ulkomailla, vaan vaikeni niistä.

– En halunnut myöntää terapian tarvetta itselleni. Sitä vain ajatteli, että no, käyn vaikka uimassa ja sitten se helpottaa. Aina illalla omassa sängyssä aloin kuitenkin miettimään kaikkia epämiellyttäviä juttuja.

Lue myös: Paparazzi yllätti Joalin Loukamaan ja ex-Salkkarit-tähti Julian Riikosen! Näin tanssijakaunotar kommentoi kuvia - katso hauska reagointivideo!

Kiitollinen äidilleen

Joalinin managerina toimiva äiti Johanna istuu lähistöllä nurmikolla ja kuulostelee haastattelua. Tytär kertoo, että se oli äiti, joka sai hänet alun perin hakeutumaan ammattilaisen puheille.

– Hän sai minut uskomaan, että siitä olisi hyötyä. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen huomasin sen olleen oikea päätös. Selitin siellä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tuntui niin hyvältä purkaa tuntonsa tuntemattomalle ihmiselle.

Lue myös: Vanhat puulattiat viehättävät! Joalin Loukamaa löysi vuokra-asunnon Turusta: Tulee ihan aikuinen olo!

Joalin sanoo äitinsä vaistoavan myös sellaiset asiat, joita hän ei ole kertonut tälle ääneen.

– En tiedä, miten se on edes mahdollista. On hienoa, että voin luottaa häneen sataprosenttisesti. Silloin tällöin tulee toki erimielisyyksiä, sellaista äiti-tytär-riitaa, tähti sanoo virnistäen.

Lue Joalinin haastattelu Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »