fbq
suvi pitkänen ja amanda harkimo

Superseksikästä suomalaista dj-duoa kosiskellaan esiintymään ulkomaille: suositun klubin pyörittäjä hylkäsi viime vuonna – nyt aneli jäämään!

Kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen ja Jokerit-jääkiekkojoukkueen levyjenpyörittäjä  Amanda Harkimo esiintyivät tänä kesänä Turkin Alanyassa sijaitsevalla Havana Clubilla. 

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun suomalaiskaunottaret keikkailivat yhdessä, mutta ei taatusti viimeinenkään. 

Kohukaunottaret Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen kiertävät maailmaa superseksikkään viulistin kanssa uudessa tosi-tv-sarjassa: ”Draamaa tuskin tulee puuttumaan!”

Seiskalle tihkui viime viikolla vinkkejä, että Suvi olisi bongattu Alanyasta läheisissä tunnelmissa paikallisen miehen kanssa, ja myös poistunut illanvietosta tämän kanssa samaan aikaan.

Soitimme Suville ja selvitimme, mistä on kysymys. Puhelun aikana paljastui, että kyseessä on yhteistyökuvio, joka vie dj-beibet ulkomaille. 

- Nyt tiedän mistä on kysymys! Olimme Turkissa muun muassa Miss Oulun kanssa ja päätimme mennä katsomaan legendaarista Summer Garden -klubia, joka ei viime vuonna suostunut ottamaan minua ja Amandaa esiintymään. Klubin manageri bongasi minut paikalta ja kertoi kuulleensa, miten hyvin olimme vetäneet tänä kesänä Alanyan Havana Clubilla. Hän halusi ehdottomasti meidät klubilleen soittamaan, ja pyysikin voisinko jäädä maahan ja esiintyä jo saman viikon perjantaina. Hän oli valmis vaihtamaan lippuni uuteen ja tarjosi ihan tuntuvaa korvausta keikasta, Suvi valaisee tilannetta. 

   
Suvi kieltäytyi tarjouksesta, mutta paljastaa Seiskalle palaavansa keikkailemaan Turkkiin myöhemmin Amandan kanssa. 

- Laitoin klubilta itse asiassa viestiä Amandalle ja kerroin, että meidät hylännyt klubi onkin muuttanut mieltään, ja olisi valmis ottamaan meidät keikkailemaan. Summer Garden ei ole ainoa, joka on pyytänyt meitä esiintymään – on isoja yökerhoja, jotka ovat kosiskelleen meitä keikkailemaan.

- Syy, miksi ”Olen lähtenyt jonkun miehen kanssa samaa matkaa” on se, että klubin manageri tarjosi meille kyydin, Suvi nauraa.
   
Dj-hommat eivät ole ainoa asia, minkä vuoksi Suvi viihtyi viime viikolla Turkissa. Luvassa on yhteistyöprojekti, josta Suvi on vielä hieman vaitonainen. 

- Sanotaanko näin, että autan yhtä isoa ja arvostettua turkkilaista firmaa PR-asioissa, nainen kertoo iloisesti.