fbq
Uutiset
24.06.2018 20:40
Teksti: Juhamatti Nieminen ja Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen saavat matkailuohjelman.
Kohukaunottaret Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen kiertävät maailmaa superseksikkään viulistin kanssa uudessa tosi-tv-sarjassa: ”Draamaa tuskin tulee puuttumaan!”
Uutiset
24.06.2018 20:40
Teksti: Juhamatti Nieminen ja Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Amanda Harkimo on tottunut julkisuuteen. Vuoden 2011 Big Brother -ohjelmasta asti jatkunut tosi-tv-ura saa jatkoa, kun Amanda lähtee kiertämään ulkomaille dj-kollegansa Suvi Pitkäsen ja viulisti Elisa Järvelän kanssa.

Lue myös: Uuh, nyt on juhannuksen kuumin daisarijösses! – Amanda Harkimo rintavako täysin paljaana – kuvat!

– Käymme ainakin Espanjassa, Italiassa, Dubaissa ja Turkissa. Olemme hankkineet sponsorirahat, ja koko ohjelman idea on meidän.

Kamerat seuraavat keikkailevan kolmikon perässä. Ohjelman on tarkoitus tulla myöhemmin Viafree-suoratoistopalveluun.

– Draamaa tuskin tulee puuttumaan, kun kolme räväkkää mimmiä lähtee maailmalle rellestämään.

Lue myös: Amanda Harkimo avautuu suhteestaan pahoinpitelystä tuomittuun lihaskimppuun: ”Meillä on helppoa ja kivaa yhdessä!”

Esiintyi Paaville!

Ainakin toistaiseksi kolmikosta tuntemattomin suurelle yleisölle on viulistina tunnettu Elisa Järvelä. Sibelius Akatemiasta vuonna 2014 valmistunut 32-vuotias kaunotar on kuitenkin ansioitunut musiikin saralla ympäri maailmaa. Hän on muun muassa esiintynyt Paavi Johannes Paavali II:lle Vatikaanissa vuonna 2004.

Lisäksi Elisa on julkaissut itsestään Instagramissa näyttäviä kuvia, joista osa tuo mieleen Linda Lampeniuksen menestysvuodet seksikkäänä viulistina.