fbq
Kotimaa
19.03.2021 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
”Suosin vanhempia miehiä” Sinkkumissi Eveliina Tikka haluaa löytää uuden kullan ennen kesää – tällaisen rakkaan kaunotar tarvitsee!
Kotimaa
19.03.2021 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

Kultakutrinen missikaunotar Eveliina Tikka, 25, on jälleen sinkku. Eveliina erosi brittiläisestä Charlie-rakkaastaan kuukausi sitten.

– Meillä olikin lopulta eri arvomaailmat, eikä minulla ollut enää rakkauden tunteita häntä kohtaan, Eveliina huokaisee.

Lue myös: Tässä on missikaunotar Eveliina Tikan uusi Charlie-rakas - romanttiset yhteiskuvat julki! "Tapasimme musiikkivideon kuvauksissa""

Nyt vaaleaverikkö kertoo olevansa taas valmis rakastumaan.

– Vielä en ole ehtinyt, mutta haluaisin deittailla. Tarvitsen asiallisen ja tasapainoisen miehen. Luotettavuus on tärkeintä, enkä siedä mitään sekoilua.

– Miehessä viehättää huoliteltu ulkonäkö. Ei tarvitse olla täydessä tikissä, mutta pitää olla terveelliset elämäntavat, ja urheilullinen ulkonäkö on plussaa.

Missikaunotar toivoo löytävänsä  uuden kullan ennen kesää. – Viihdyn hyvin myös sinkkuna, mutta  onhan se ihanampaa, kun voi  nauttia jonkun kanssa elämästä.
Missikaunotar toivoo löytävänsä  uuden kullan ennen kesää. – Viihdyn hyvin myös sinkkuna, mutta  onhan se ihanampaa, kun voi  nauttia jonkun kanssa elämästä.

Lue myös: Missikaunottaren tyrmäävät alusvaatekuvat Seiskassa! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka lähettää karut terveiset: Aikuistu ja pyydä anteeksi!

Iän suhteen Eveliina on joustava, mutta myöntää suosivansa itseään varttuneempia miehiä.

– Ei haittaisi, jos uusi kumppani olisi vähän alle 30, mutta mieluummin siitä ylöspäin. Ei nyt yli kuusikymppinen kuitenkaan, kiitos! hän naurahtaa.

Katso Eveliinan alusvaatekuvat Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »