Eveliina Tikka ja Tuomas Enbuske

Missikaunottaren tyrmäävät alusvaatekuvat Seiskassa! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka lähettää karut terveiset: Aikuistu ja pyydä anteeksi!

Kotimaa | 18.03.2021 09:09

Eveliina Tikalla, 25, on käynnissä rikosprosessi Tuomas Enbuskea vastaan.

Missikaunotar on kertonut jo aiemmin Seiskalle, kuinka yksi ex-parin riidoista äityi niin pahaksi, että Tuomaksen asunnolle piti hälyttää poliisit.

– Prosessi on edelleen kesken, vaikka Tuomas suostui viime kesänä sovitteluun.

Toimittaja Tuomas  Enbuske palasi  julkisuuteen  joulukuussa.  Sittemmin hän  on kertonut  mielenterveysongelmistaan  esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.
Toimittaja Tuomas  Enbuske palasi  julkisuuteen  joulukuussa.  Sittemmin hän  on kertonut  mielenterveysongelmistaan  esimerkiksi podcast-sarjassaan Enbusken hullun paperit.

Lue myös: Välit poikki! Tuomas Enbuskesta riitaisasti eronnut missikaunotar Eveliina Tikka: Emme ole olleet tekemisissä!

”Vastaa teoistasi”

Tuomas palasi julkisuuteen joulukuussa ja antoi Helsingin Sanomille yllättävän haastattelun terveydentilastaan. Siinä hän kuitenkin kiisti eroriidat.

– Hän ei ole myöntänyt tekojaan eikä pyytänyt anteeksi.

Lue myös: Eveliina Tikka järkyttyi luettuaan Tuomas Enbusken väitteet ryhmäseksistä: "Hän yrittää varmasti kehua itseään"

Eveliina sanoo toivovansa Tuomakselle kaikkea hyvää.

– Mielestäni Tuomaksen pitäisi kuitenkin aikuistua ja myöntää tekonsa. Hänen hulluuttaan ei pitäisi palvoa. Ihmisten on tajuttava, että Tuomas on oikea ihminen, joka tekee virheitä. Hänen pitäisi vastata teoistaan.

Katso Eveliinan alusvaatekuvat Seiska Klubista!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!