fbq
Kotimaa
22.09.2021 18:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Hanna Kinnunen
Suosikkinäyttelijä Hanna Kinnunen avautuu erikoisista lähestymisyrityksistä: näin hän reagoi törkyviesteihin!
Kotimaa
22.09.2021 18:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen, 41, kertoo Seiskalle saavansa pääasiassa positiivisia viestejä työstään. Hänestä on mukavaa kuulla, että katsojat ovat saaneet iloa hänen roolihahmostaan Salla Mattilasta.

- Lisäksi Aito Iskelmän radiojuontajan työstäni saan usein kiittäviä viestejä, että olen kuuntelijoiden arjessa mukana. Moni sanoo saaneensa voimaa päivään juonnoistani, Hanna kertoo Seiskalle.

Näyttelijän viesteihin saapuu harvemmin vihapostia, mutta niitä tulee kuitenkin säännöllisesti.

- Joskus ulkonäköäni arvostellaan, mutta ne ovat usein niin omaa luokkaansa, että sivuutan sellaiset viestit. Tasaisin väliajoin saan kuitenkin näin nätisti sanottuna hieman erikoisia lähestymisyrityksiä someviestien välityksellä.

- Saan myös ihan suoranaisia törkyviestejä ja kuvia silloin tällöin. On hämmentävää, että jengi tekee sellaista.

Hanna Kinnunen

Hyvästit haukkujille

Mikäli viestin sisältö ylittää Hannasta soveliaisuuden rajat, hän poistaa viestin tai estää lähettäjän riippuen tilanteesta. Aiemmin Hanna sanoo reagoineensa vihaviesteihin vastaamalla niihin.

- Mutta nykyään jos on jotain ihan todella törkeää tekstiä, niin minä vain poistan ne. En rupea sellaisten kanssa edes keskustelemaan. Teen somessani mitä haluan.

Radiojuontaja ei karsi kommentteja itsensä vaan seuraajiensa takia, sillä hän tiedostaa kanavillaan olevan myös hyvin nuoria faneja.

- En halua näyttää somessani sitä roskakulttuuria, joka netissä vallitsee. Tapani on blokata haukkujat, sillä en halua kenenkään ajattelevan olevan normaalia, että toisille sanotaan rumuuksia.

Lue lisää: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen julkisuudesta: Jos sitä ei kestä, niin kannattaa vaihtaa alaa!

Suojelee lapsiaan

Hannalla on 11-vuotias poika ja 9-vuotias tytär. Hän haluaa suojella lapsiaan somen haittapuolilta, ja kertoo luottavansa kasvatuksessa avoimeen keskusteluun.

- Olemme puhuneet siitä, millaisia juttuja somessa kannattaa ylipäätään kertoa itsestään. Olen myös tehnyt selväksi sen, että kaikki ihmiset eivät ole somessa hyvällä asialla.

- Päätehtäväni on suojella lapsiani ja perhettä. Suurilta osin olen siksi todella tarkka näistä asioista, koska olen julkisessa ammatissa.

Näyttelijän perheessä on myös puhuttu rajanvedoista, joita liittyy puhelimenkäyttöön.

- Juttelemme mieheni kanssa yhdessä, mikä on sopiva ruutuaika lapsille. Minulla itselläni pitäisi varmasti olla se kovin ruutuajan rajoitus, sillä roikun eniten puhelimella. Äiti näyttää tässä vähän huonoa esimerkkiä, Hanna päättää ja naurahtaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »