fbq
Adriana Gerxhalija.

Suoraa puhetta missiltä! Turkulaiskaunotar Adrianan, 22, harrastus aiheuttaa sanomista kotona: ”Silloin saan kuulla äidiltäni” - video!

Seiska sai taannoin kunnian vierailla turkulaismissi Adriana Gerxhalijan kotona. Viime vuonna Michaela Söderholmin 1. perintöprinsessaksi kruunattu Adriana on niin läpeensä turkulainen, ettei hänellä ole kiire muuttaa sieltä minnekään.

Itse asiassa tyrmäävä kaunotar viihtyy kotikonnuillaan jopa niin hyvin, että asuu yhä vanhempiensa luona.

Lue ihmeessä: Oma maa mansikka! Tyrmäävä turkulaismissi Adriana Gerxhalija, 22, asuu yhä vanhempiensa luona: ”Meinasin jo muuttaa Helsinkiin!” - video!

– Keväällä aloin vakavasti harkita muuttoa Helsinkiin, kun siellä tuli käytyä lähes jatkuvasti missikiireiden takia. Mutta sitten sainkin hyvän työpaikan Turusta ja jäin tänne, monikulttuurisessa keskuksessa toiminnanohjaajana työskentelevä Adriana kertoo.

Sen lisäksi, että Adriana on mainio kokki, turkulaismissi tunnetaan myös melkoisena jauhopeukalona.
Sen lisäksi, että Adriana on mainio kokki, turkulaismissi tunnetaan myös melkoisena jauhopeukalona.

Yksi Adrianan lempipaikkoja kodissa on ehdottomasti keittiö. Kuten Seiskan lukijat parin lehtinumeron takaa muistavat, kyseessä on mainio jauhopeukalo.

Missikaunotar Adriana Gerxhalija viihtyy keittiössä – ”Olen leiponut melkein joka viikonloppu!”

– Vanhempani ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä kokkailuihini - paitsi niinä kertoina, kun en ole siivonnut jälkiäni. Silloin saan kuulla äidiltäni, Adriana tunnustaa.

– Muutoin tykkään kyllä tehdä asiat omalla tavallani. En halua muilta apua, eivätkä muut uskalla astua reviirilleni!

Oheisella videolla Adriana esittelee "reviirinsä", eli siis vanhempiensa talon yläkerran: