fbq
Suomi-kaamosta paenneet Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina-rakas elämästä Espanjassa: Ensimmäinen vuosi oli raskas | Seiska
Kotimaa
05.10.2021 13:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen
Suomi-kaamosta paenneet Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina-rakas elämästä Espanjassa: Ensimmäinen vuosi oli raskas
Kotimaa
05.10.2021 13:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Bile-Danina tunnetun Daniel Lehtosen, 30, ja hänen kihlattunsa Eveliina Uosukaisen, 26, asunto on valoisa kaksio Marbellan liepeillä Espanjan Aurinkorannikolla, missä pariskunta on viihtynyt yli kolmen vuoden ajan.

Lue myös: Tosi-tv-pariskunta paiskii olohuoneessa! Espanjassa asuvat Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina Uosukainen avasivat kotiovensa Seiskalle

Tukiverkko piti rakentaa

Molemmat rakastavat matkailua. He sanovat suoraan, että Suomen kaamos, pimeys ja kulttuuri alkoivat sapettaa jo vuosia sitten. Siksi muutto aurinkoon oli lopulta päätöksenä helppo, vaikka ensialkuun asuminen ulkomailla osoittautuikin haastavaksi.

– Olimme olleet paljon Kanarialla, mutta manner-Espanja tuntui fiksummalta sijainnilta. Muistan, kuinka ajelimme viikon päivät eri alueita Aurinkorannikolla läpi. Aloitimme Torremolinoksesta ja tulimme alaspäin kaupunki kerrallaan, Daniel sanoo.

– Lopulta ihastuimme tähän Marbellan esikaupungin rauhallisuuteen ja tyylikkyyteen. Täällä on turvallista ja vehreää. Lähellä on lempirantaklubimmekin, Nikki Beach, Eve jatkaa.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen tekee 16 tunnin työpäiviä makuuhuoneessa: ”Tämä on ihan kunnon hommaa”

Ensimmäinen vuosi oli kuitenkin rankka.

– Oli yllättävän hankala asettua uuteen maahan. Ihan kuin syntyisi uudelleen. Piti rakentaa turvaverkko, löytää uudet ystävät ja läheiset. Se otti voimille. Painoimme paljon töitä, ja päätimme olla antamatta periksi. Halusimme juurtua Espanjaan.

Lue myös: Eveliina Uosukainen löysi Daniel ”Bile-Dani” Lehtosesta herttaisen miehen – ”Ihastuin kusipäihin ja luonnevikaisiin”

Nyt arki rullaa

Espanjassa Daniel ja Eveliina vakuuttavat viihtyvänsä mainosti. Molemmat tekivät kovasti töitä luodakseen toimivan tukiverkoston. Eve käytti sosiaalisen median kanavia ja pääsi tutuntuttujen kautta piireihin. Daniel paiski aluksi suomalaisessa palvelukeskuksessa Fuengirolassa hommia ja tutustui sitä kautta ihmisiin.

Kolmen vuoden jälkeen avoparilla on hyvä kaveriporukka ja arki rullaa.

– Treenaamme yhdessä, käymme suppailemassa ja kuntosalikorttikin olisi tarkoitus syksyllä hankkia, he listaavat.

Tutustu pariskunnan kotiin Seiska Klubissa!