fbq
Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen tekee 16 tunnin työpäiviä makuuhuoneessa: ”Tämä on ihan kunnon hommaa” | Seiska
Kotimaa
03.10.2021 17:04
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Daniel Lehtonen
Selviytyjät-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen tekee 16 tunnin työpäiviä makuuhuoneessa: ”Tämä on ihan kunnon hommaa”
Kotimaa
03.10.2021 17:04
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Tervetuloa kotiimme! Jyhkeä puinen ulko-ovi kaipaa sipauksen öljyä, sillä se narahtelee, kun Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen, 30, toivottaa Seiskaa astumaan sisään aurinkoiseen kotiinsa.

Danielin ja hänen kihlattunsa Eveliina Uosukaisen, 26, asunto on valoisa kaksio Marbellan liepeillä Espanjan Aurinkorannikolla, missä pariskunta on viihtynyt yli kolmen vuoden ajan.

Lue myös: Tosi-tv-pariskunta paiskii olohuoneessa! Espanjassa asuvat Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Eveliina Uosukainen avasivat kotiovensa Seiskalle

Toimiva vuokrakoti

Espanjassa kihlapari asuu vuokralla. Taloyhtiössä on useita uima-altaita ja puutarhoja. Asunnossa on nykyaikainen keittiö, ja tilavalta parvekkeelta aukeavat vehreät maisemat.

– Meillä on sikäli erikoinen järjestely, että siirsimme sänkymme olohuoneeseen, jotta Daniel sai makuuhuoneen työtilakseen, Eveliina kertoo ja tarttuu tyynyyn.

Daniel omi makuuhuoneen työtilakseen. Hän työskentelee markkinoinnin parissa.
Daniel omi makuuhuoneen työtilakseen. Hän työskentelee markkinoinnin parissa.

Lue myös: Eveliina Uosukainen löysi Daniel ”Bile-Dani” Lehtosesta herttaisen miehen – ”Ihastuin kusipäihin ja luonnevikaisiin”

Danielin ja Even makuuhuoneessa ovat Danin tietokoneet, dj-vehkeet, green screen ja muut vekottimet. Tv-esiintymisten ohella hän työskentelee kasinofirman markkinointivastaavana.

– Työtunteja saattaa kertyä päivässä kuusitoista. Tämä on ihan kunnon hommaa.

Eve puolestaan menestyy some-vaikuttajana. Lisäksi hän avasi espanjalaisen yhtiökumppaninsa kanssa Winteka-nimisen vaatekaupan. Kauppa toimii sekä verkossa että fyysisesti Fuengirolan keskustassa.

– Myymme second hand -vaatteita, mutta tuomme myös uusia tyylikuteita Italiasta. Vaateala on intohimoni!

Tutustu pariskunnan kotiin Seiska Klubissa!