fbqSuomalaisrokkarille iski hurja maanantaijano: hamstrasi maskitta kaljaa kaupassa – paparazzikuvat! | Seiska
Kotimaa
06.04.2021 11:40
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Kari Peitsamo
Suomalaisrokkarille iski hurja maanantaijano: hamstrasi maskitta kaljaa kaupassa – paparazzikuvat!
Kotimaa
06.04.2021 11:40
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiskan paparazzi bongasi legendaarisen suomalaisrokkari Kari Peitsamon, 63, viime viikon maanantaina Kasarmintorin S-marketista. Peitsamo herätti huomiota, sillä hän ei ollut muiden asiakkaiden tavoin suojannut kasvojaan koronamaskilla.
 
Rokkikukko saikin osakseen paheksuvia katseita muilta asiakkailta. Erityisesti pari mummoa nyrpisteli neniään, kun maskiton Peitsamo purjehti ohi. Peitsamoa ei paheksuvat katseet kiinnostaneet, sillä hänellä oli muuta mielessä. Rokkari nimittäin suuntasi määrätietoisesti kaljahyllylle, ja kumartui lahtaamaan Kukko-tölkkejä koriinsa.

Lue myös: Salkkarit-komistus Mikko Parikka palasi koulun penkille – ”Kari Peitsamo vei opiskelukavereiden julkkishuomion!”
 
Rokkarille oli iskenyt kova maanantaijano, sillä paparazzin laskujen mukaan Peitsamoa rahastettiin kassalla peräti kahdeksasta tölkistä. Ostoksensa Peitsamo sulloi valkoiseen paperikassiin.
 
Kaupan ulkopuolella paljastui, että Kari on Mini-mies. Rokkivaari nimittäin hurautti pois paikalta mustalla Mini Cooper -autolla, jonka omistajaksi hänet on merkitty.

Kari Peitsamo
Kari Peitsamo
Kari Peitsamo

Lue myös: Kari Peitsamo ja Andy McCoy ajautuivat riitaan helsinkiläisravintolan terassilla - aromotonta tilitystä somessa: ”Käski painua v**tuun!"