fbqKari Peitsamo ja Andy McCoy ajautuivat riitaan helsinkiläisravintolan terassilla - aromotonta tilitystä somessa: ”Käski painua v**tuun!" | Seiska
Katso kuvat!
Kari Peitsamo ja Andy McCoy

Kari Peitsamo ja Andy McCoy ajautuivat riitaan helsinkiläisravintolan terassilla - aromotonta tilitystä somessa: ”Käski painua v**tuun!"

Uutiset | 30.05.2018 21:38

Muusikko Kari Peitsamo julkaisi Twitter-tilillään hämmentävän viestiketjun Twitter-tilillään.

Kari oli viettänyt kesäistä iltaa Helsingin Punavuoressa sijaitsevan ravintolan terassilla tänään keskiviikkona (30.5.). Muusikko lisäsi Twitter-tililleen kuvia, joissa poseerasi myös rokkari Andy McCoy. Kari kirjoitti esitelleensä Andylle uutta punaista lippalakkiaan.

Andy sanoi, että tää toimii, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

Seuraavaksi Kari kirjoitti, että hänen ja Andyn tämän kesän grillijuhlat olivat jääneet pitämättä aikatauluongelmien takia.

Mutta kesähän on vasta alussa. Ja jos ne pidetään, niin sinne kutsutaan kaikki – Check, Danny ym. Sikalan puistikko on paikka, perinteisesti siis. Aikataulut täsmentyvät myöhemmin.

Andy hermostui?

Hetkeä myöhemmin Kari julkaisi jälleen uuden kuvan hänestä ja Andysta, mutta tilanne oli saanut yllättävän käänteen.

Taitaa jäädä grillibileet tältä kesältä väliin. Andy sanoi, ettei enää kestä mua. Käski painua v**tuun. Kiitos vaan, hra ”Rocktähti”! Olin lähdössä muutenkin. Tapaan nimittäin kohta kaverin,jolta on julkaistu artikkeli Helsingin Sanomissa. Repikää siitä! Hasta la vista, hän kirjoitti.

Mulle alkaa valkeneen, että Andy kehui tätä mun lakkia vaan päästäkseen musta eroon. Voi jumalauta. On tää kova ja kylmä maailma. Kuka on loppupeleissä sun frendi? Älkää vastatko, vastaan itse: ei kukaan.

Lopuksi muusikko piikitteli Andylle tämän stetsonista.

Sitäpaitsi, jos nyt näille linjoille lähdetään, ei toi sunkaan hattus ihan mikään nappisuoritus ole. Näytät hieman country-festivaaleilta palaavalta eläköityvältä ruotsalaiselta karavaanarilta. Sekö oli tarkoitus? Taidanpa hakea oman stetsonini, niin katotaan sitten. Ok?

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!