fbq
Katariina Juselius.

Suomalaismissin kauhunhetket! Katariina, 27, jumittui Albanian vuoristoon: 10 tuntia ilman ruokaa, vettä ja vessaa

Mallina, missikaunottarena ja mediapersoonana tunnettu Katariina Juselius, 27, jysähti heinäkuussa otsikoihin, kun hän ilmoitti yllättäen luopuvansa Miss Suomi -kilpailun finaalipaikasta.

Shokkikäänne: kaksi Miss Suomi -finalistia ulos kilpailusta!

Kokonaan Katariina ei kuitenkaan missiuraansa paketoinut. Hän osallistui hiljattain Albaniassa Miss Globe-kisoihin, joissa myös menestyi: nurmijärveläisen kultakutreille iskettiin prameassa finaaligaalassa Miss Photogenic-tiara.

Uudeksi Miss Globeksi kruunattiin filippiiniläinen Maureen Montagne.

– Oli kiva saada joku kruunu pitkästä aikaa Suomeen!

– Nyt niitä kruunupäitä lisää vaan, Katariina naurahtaa Seiskalle Espoon Tapiolan Hook-ravintolassa.

Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!

Maailmanlaajuinen kauneuskilpailu kesti kaikkinensa kaksi viikkoa. Sinä aikana Katariina ehti kokea kaikenlaista Albanian pääkaupunki Tiarassa.

– Olihan se tosi erilaista. Albania ei ole EU-maa. Siellä näki tosi paljon köyhyyttä, mutta myös melkoista luksusta. Me missit majoituimme hienossa hotellikompleksissa, kun taas maaseudulla näkyi kaikenlaista paimenista lähtien, Katariina kertoo.

NHL-tähteen yhdistetty Katariina Juselius bongattiin koronatreffeiltä – missikaunotar vakuuttaa olevansa sinkku!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksiviikkoinen missirupeama ei ollut juhlaa aamusta iltaan.

– Kyllähän nuo ovat aika rankkoja reissuja, kun viiden tunnin yöunilla tehdään pitkää päivää. Päivästä ja viikosta toiseen.

Reissun kovin koettelemus osui hetkeen, jolloin missejä kuljettanut bussi hajosi. Katariina muistelee 20 kilometrin matkan kestäneen lopulta peräti 10 tuntia, sillä bussi hajosi vuoristoon, josta ei niin vain selvittykään takaisin ihmisten ilmoille.

– Lähdimme muistaakseni iltakuudelta sille reissulle ja palasimme bussin hajoamisen vuoksi vasta aamuyöllä takaisin hotelliin. Meillä ei ollut vessaa, ruokaa, vettä eikä mitään. Se oli aika mielenkiintoista.

Enkelikasvot ja unelmavartalo tekivät tehtävänsä: 18-vuotias Mia tuli miljonääriksi aikuisviihdealalla – teki täyskäännöksen ja lataa varoituksen sanat: ”Älä tee sitä”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kauhunhetkistä huolimatta Katariinan pää pysyi kylmänä. Suomalaismissin pinna piti bussipiinassa kuulemma paremmin kuin monella muulla kaunottarella.

– Olen siinä mielessä maatalon mimmejä, etten jaksa valittaa joka asiasta. Minulla on myös hyvät unenlahjat, joten nukun aina kun mahdollista, iloinen Katariina kuittaa.

Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius, 27, kuittasi Miss Globe-kisoista Miss Photogenic-tittelin. Maanantaina hän osallistui ravintola Hookissa Espoon Tapiolassa Jere Lehtisen nimikkoleivän lanseeraustilaisuuteen.
Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius, 27, kuittasi Miss Globe-kisoista Miss Photogenic-tittelin. Maanantaina hän osallistui ravintola Hookissa Espoon Tapiolassa Jere Lehtisen nimikkoleivän lanseeraustilaisuuteen.