fbq
Tauski.

Suomalainen rouva sai tarpeekseen Tauskin törkyilystä – antoi kunnon löylytyksen, iskelmätähti sai kuulla kunniansa: ”Pidä sinä nyt se suusi kiinni!”

Seiska kertoi äskettäin painajaismaisesta lentomatkasta Gambiasta Suomeen, jonka aikana iskelmäveijari Tauski Peltonen pisti melkoisen hulabaloon käyntiin.

Lennolla mukana olleet kanssamatkustajat kertovat Seiskalle, kuinka Tauski olisi häirinnyt edessään istuneiden nuorten kaunottarien matkantekoa mm. epäsoveliailla kommenteilla ja ”hellillä pääntaputteluilla.”

Lisäksi Sinä vain -hitistään tunnettu kultakurkku oli väitetysti tilaillut juominkeja vieressä istuneen vanhemman rouvan piikkiin.

– Tämä nainen kyllä nautiskeli juomia Tauskin kanssa, mutta nähdäkseni hän oli ainoa, joka joutui maksamaan. Ja Tauski janosi häneltä vain lisää juotavaa! yläilmoista kerrotaan.

Painajaismainen paluulento! Tauski järjesti yläilmoissa ennennäkemättömän show’n: ryyppäsi, vonkasi ja ahdisteli – ”Mietin, että ei j***lauta”

Tauski Peltonen - aina siellä missä sattuu ja tapahtuu.
Tauski Peltonen - aina siellä missä sattuu ja tapahtuu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lentomatka oli pitkä, mutta kanssamatkustajien pinna ei. Lopulta Tauskin vieressä istuneella vanhemmalla rouvallakin alkoi kuulemma keittää pahemman kerran.

– Se taisi olla hänelle liikaa, miten Tauski käyttäytyi näitä nuoria kaunottaria kohtaan. Jossain vaiheessa tämä rouva nimittäin vetäisi lippalakin Tauskin silmien eteen ja huusi tälle, että ”Pidä sinä nyt se suusi kiinni!”

Henna Peltosen sokkitilitys: Tauski Peltonen lähetti tappouhkauksia ja katkaisi välit 6-vuotiaaseen poikaansa!

Jossain vaiheessa tilanne kuulemma taas rauhoittui, kun iskelmäveijari alkoi vedellä hirsiä. Kaikkinensa Tauskin käytös oli kuulemma varsin sekavaa ja vähän ”kuumottavaakin.”

– Aika sekavaa se oli. Gambiassa oli kuulemma viety kännykät, käsimatkatavarat ja kaikki. Silti hän valitteli tälle varttuneemmalle rouvalle, että Suomeen päästyä hänen pitäisi auttaa Tauskia matkalaukkujensa etsimisessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tauski oli jo Gambiasta lähdettäessä sellaisessa kunnossa, että ihmettelin, että hänet ylipäänsä kelpuutettiin koneeseen, Seiskalle huokaillaan.