fbq
Uutiset
03.01.2019 11:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto ja Tauskin kotialbumi
Tauski katkaisi välinsä hänen Hennan Peltosen Jake-poikaan.
Henna Peltosen sokkitilitys: Tauski Peltonen lähetti tappouhkauksia ja katkaisi välit 6-vuotiaaseen poikaansa!
Uutiset
03.01.2019 11:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto ja Tauskin kotialbumi

Kohukaunotar Henna Peltonen, 36, ja laulaja Tauski Peltonen, 56, ajautuivat rajuihin riitoihin jo ennen nyt 6-vuotiaan Jake-poikansa syntymää.

Ex-pariskunta sai kuitenkin sovittua välinsä toissa kesänä, jolloin Tauski oli valmis ottamaan ensimmäisen kerran vastuun pojastaan tämän syntymän jälkeen.

Lue myös: Mitä?! Tauski järjesti ex-vaimolleen Henna Peltoselle superromanttisen yllätyksen satamassa: kuin kosioaikeissa - kuvat!

Nyt ex-pariskunnan välit ovat taas tulehtuneet pahan kerran.

– Minulle selvisi aika nopeasti, ettei Tauskia kiinnostanut oma lapsi, vaan hän oli tekemisissä Jaken kanssa päästäkseen minun lähelleni.

– Hän päätti katkaista välit Jakeen viime kesänä, kun en ollut valmis muuttamaan saman katon alle ja menemään naimisiin, Henna tilittää Seiskalle.

Lue myös: Ex-pari villeissä tunnelmissa: Tauski kouri ja suuteli Henna Peltosta puistossa!

Henna sai viime kesänä ex-mieheltään lukuisia kännipuheluita, joissa tämä kertoi haluavansa palata takaisin yhteen. Tauski myös uhkasi tappaa Hennan ex-kumppanin.

– Minulla on tappouhkaukset tallessa! En halua, että poikani joutuu olemaan tekemisissä isän kanssa, joka on tuossa kunnossa.

Lue lisää Hennan ja Tauskin kiristyneistä väleistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »