Stefan Thermanin ulosottokurimus jatkuu – kohuliikemiehen huumesakot maksamatta!

Kotimaa | 13.05.2021 08:03

Kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin ulosottokurimus näyttää jatkuvan. Ulosottoviraston Seiskalle 6.5. toimittaman todistuksen mukaan kohuliikemiehellä on yli 100 000 euroa maksettavaa.

Viimeisimpänä merkintänä on maaliskuussa ulosottoon lipsahtaneet 6 900 euron sakot, jotka Stefu sai känniajelusta ja amfetamiinisekoilustaan.

Lue myös: Ohhoh! Stefan Therman myy Levin luksusmökkinsä: hinta yli 1,5 miljoonaa euroa: "Ei tinkimisvaraa" - kuva!

Autohankinta

Viime viikolla Seiska kertoi Stefun hommanneen uuden auton. Menopeli on Suomessa melko harvinaisen luksusautoistaan tunnetun Bentleyn hybridimalli Bentayga.

Auto on kuitenkin hieman yllättäen rekisteröity Stefun erään liikekumppanin yrityksen nimiin. Samaisen yrityksen nimissä oli myös Stefun edellinen auto, 745-sarjan BMW.

Stefun Bentley Bentayga on hybridiauto, eli sen käyttövoimana on bensiinimoottorin lisäksi sähkö. Auto kiihtyy nollasta sataan runsaassa viidessä sekunnissa, ja sille luvataan huippunopeudeksikin yli 250 kilometriä tunnissa.
Stefun Bentley Bentayga on hybridiauto, eli sen käyttövoimana on bensiinimoottorin lisäksi sähkö. Auto kiihtyy nollasta sataan runsaassa viidessä sekunnissa, ja sille luvataan huippunopeudeksikin yli 250 kilometriä tunnissa.

Lue lisää: Outo omistus- ja vakuutusjärjestely! Stefan Thermanin hankkimaa öky-Bentleytä ei saisi käyttää yksityisajoihin – kuvat harvinaisesta autosta!

Sofialle luksuslukaali

Stefun toimisto sijaitsi aikaisemmin rakennuksessa, jonka edustalle Bentley oli pysäköitynä. Seiskan tietojen mukaan liikemies on remontoinut samaan taloon muutama vuosi sitten noin 135-neliöisen luksushuoneiston, jonka hän myi remontin jälkeen hieman alle miljoonalla eurolla.

Lue lisää: Luksuslukaali arvoalueella! Stefan Therman hommasi Sofia Belórfille 135-neliöisen kodin

Helmikuussa Stefu vuokrasi samaisen huoneiston takaisin itselleen.

Naapurustossa on pantu merkille, että asunnossa majailee pääasiassa Stefun naisystävä Sofia Belórf.

Huoneiston kuukausivuokra liikkunee noin 3 000 euron nurkilla.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!