Katso kuva!
Stefan Therman

Ohhoh! Stefan Therman myy Levin luksusmökkinsä: hinta yli 1,5 miljoonaa euroa: "Ei tinkimisvaraa" - kuva!

Kotimaa | 21.04.2021 19:35

Kohuliikemies Stefan Therman, 33, laittaa myyntiin hulppean Levin-mökkinsä. Mies paljasti asian tänään (21.4.) Instagram-tilillään.

Asunnossa on Stefanin mukaan 484 neliötä, ja hintapyyntö on 1 580 000 euroa. Stefun mukaan myyntihinnassa ei ole tinkimisvaraa, ja virallisesti myynti alkaa vasta huomenna torstaina.

Stefu päivitti asiasta sosiaaliseen mediaan, jossa 24 tuntia näkyvillä Instagram-tarinoissaan hän jakoi myös kuvia kämpästä sekä päivitti tuntemuksiaan.

- Ajattelin laittaa Levin mökin myyntiin! Ei hyvältä tunnu koska mielestäni parhaimpia taloja tunturissa! Välillä pitää luopua jotta voi tehdä uutta! Mies kirjoitti kuvien yhteydessä.

Stefan kämppä- 484 m2, 1,58 milj ois pyynti, ei tinkimisvaraa, Stefan kirjoitti Instagram-tilillään.

Osti mökin vuonna 2017

Seiska uutisoi Stefan Thermanin ostaneen kyseisen mökin elokuussa vuonna 2017, jolloin hän oli avoliitossa Martina Aitolehden kanssa.

Tuolloin hirsilinnassa kerrottiin olevan kolme kerrosta, kuusi huonetta ja 360 asuinneliötä. Kohteen hintapyyntö oli tuolloin 998 000 euroa.

Lue myös: Martina Aitolehden Stefan-rakas osti perheelleen ökymökin Leviltä - hinta 998 000 euroa!

Rakentaa parhaillaan mökkikylää

Stefan on parhaillaan rakentamassa mökkikylää Leville. Projekti on nytkähtänyt eteenpäin, ja alueen kaavamuutosehdotus on myös nähtävillä Kittilän kunnassa.

Stefu kertoi Levi-projektistaan Seiskalle viime joulukuussa. Hän totesi, että alueelle on määrä tulla lähes sata majoituspaikkaa.

– Teemme yhden isomman päärakennuksen, jonka ympärille tulee pienempiä asuinyksiköitä. Projektin valmistuminen riippuu kaavan läpimenosta, Stefu muotoili tuolloin.

Suunnitelmien mukaan lomakylä olisi valmis talvikaudelle 2022.

SEISKA 52/2020 Kohuisssa marinoidun liikemiehen työrintamalla ei ole yhtä tuulista kuin siviilipuolella.
SEISKA 52/2020 Kohuisssa marinoidun liikemiehen työrintamalla ei ole yhtä tuulista kuin siviilipuolella.

Lue myös: Stefan Thermanin jättiprojektilla kilpailija Levillä – virkamies Stefun hotellihankkeesta: Levin mittakaavassa tällaiset asemakaavamuutokset ovat pikkuasioita!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!