fbq
Stefan Therman, sofia belorf

Stefan Thermanilla herkkä viikonloppu: vietti deitti-iltaa, kommentoi Sofian salaisuuksia ja kaipasi exää

iikemies Stefan Thermanin ja seurapiirikaunotar Sofia Belórfin kohuttu suhde sai loppunsa keväällä, kun Sofia muutti pois pariskunnan yhteisestä asunnosta. Muuton jälkeen Stefan riehui asunnossa ja paiskoi Sofian omaisuutta ulos ikkunasta.

Erosta raivostunut Stefan Therman aiheutti hengenvaaran - paiskoo Sofian omaisuutta ikkunasta ulos: "Marokkolainen h**ra!" 

Tänä viikonloppuna Stefan haikaili eksänsä perään.

Stefu julkaisi Instagramin tarinat-osioon kuvakaappauksia Discovery+-palvelun Sofian salaisuudet -sarjasta. Sarja kertoo Sofian arjesta ja valottaa myös ex-parin välejä Sofian näkökulmasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Stefu kirjoitti jo poistuneessa päivityksessään innostuneensa katsomaan sarjan toista tuotantokautta.

- Oli kyllä ihan pakko itse vilkaista ekaa kertaa tätä upeaa tuotantoa, Stefu kirjoitti kuvakaappauksen päälle surunaamaisen emojin kera.

- Rakkautta kaikille, Stefu toivotteli päivityksessään.

Tässä on Stefan Thermanin raivovideo! Sekoilun syy paljastui: Sofia muutti Ranta-ahon asuntoon

Stefu paljasti somessa, että hänen Sofian salaisuudet -sarjan lempijaksonsa on kakkoskauden 10. jakso, jossa Sofia vierailee Pariisissa.

Stefu jakoi myös kuvan Sofiasta ja haikaili ilmiselvästi tämän perään. Kuvakaappauksen oheen Stefu oli nimittäin liittänyt Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen Älä mee -kappaleen.

Haikean kappaleen kertosäkeen lyriikat menevät näin:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

"Älä mee vielä, älä mee, hetkeks aikaa jää. Älä mee vielä, älä mee, hetkeks aikaa, hetkeks aikaa jää."

Sofian perään haikailevien päivitysten jälkeen Stefu vaihtoi tunnelmasta toiseen. Hän julkaisi kuvan ravintolapöydästä, joka oli katettu kahdelle viinilasien kera. Tarjolla oli iso kattilallinen simpukoita.

- Datenight! Stefu kirjoitti kuvan oheen.

Mitä ilmeisimmin kohuliikemiehellä on siis ollut viikonloppuna treffit.

Kesäkuun puolessavälissä Seiska uutisoi, että Stefu jätti saapumatta oikeuskäsittelyyn, jossa häntä olisi syytetty muun muassa kahdesta laittomasta uhkauksesta.

Stefan Therman teki oharit oikeudessa - kova tuomio uhkaa