fbq
Stefan Therman Sofia Belórf

Stefan Therman ilmoitti sokkierosta - Sofia Belórfilta täysin yllättävä reaktio somessa!

Kohuliikemies Stefan Therman ilmoitti tänään lauantaina 17. lokakuuta, että he ovat eronneet avopuolisonsa Sofia Belórfin kanssa. Stefan ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilinsä video-osiossa.

– Kaikella rakkaudella ja yhteisymmärryksessä haluan ilmoittaa että olemme eronneet Sofian kanssa! Toivon ettei asiaa puida sen enempää (sydän) voimaa ja valoa, Stefu kirjoitti julkaisemassaan tekstissä.

Sofia Belórf ja Stefan Therman = Ero! Stefu julkaisi tiedotteen: "Haluan ilmoittaa, että olemme eronneet Sofian kanssa!"

Nyt kuitenkin Sofia ilmoitti omalla Instagramin tarinaosiossa, ettei heillä ole mitään hätää. Sofia ilmoitti, että kaikki on hyvin mutta ei halua kommentoida asiaa.

Sofia Belórf

– En kommentoi yksityiselämäni asioita mitenkään mihinkään tällä hetkellä - kaikki on hyvin, Sofian kirjoitti sydämen kera.

Stefan Therman Sofia Belórf

Tässä puolestaan oli Stefanin Instagramissa tänään lauantaina (17.10.) julkaisema eroviesti.

Stefan ja Sofia ovat vasta muuttaneen omaan yhteiseen Espoon-kotiinsa. Seiska vieraili kaksikon uudessa asunnossa. Katso tästä video.

Stefanin ja Sofian suhteen tila nousi torstaina (24.9.) ja perjantaina (25.9.) puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Tuore päivitys herätti runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta antoi ymmärtää, että Stefanin somepäivityksiä ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Video: Sofia Belórf ja Stefan Therman bilettivät juhannuksena Hangossa