Somesalailu ohi! Salkkarit-pariskunta Kerttu Rissanen ja Sami Uotila poseeraavat yhdessä lemmenlomalla - sensaatiokuvat!

Uutiset | 29.07.2019 12:29

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Kerttu Rissasen, 23, ja Sami Uotilan, 48, suhde on kestänyt jo liki vuoden verran, mutta tähän asti pariskunta ei ole suhdettaan kommentoinut tiedotusvälineille tai edes sosiaalisessa mediassa.

Mutta nyt suhteen salailu näyttäisi olevan ohi. Kerttu ja Sami ovat parhaillaan kuumalla lemmenlomalla Kreetalla, ja pariskunta on intoutunut julkaisemaan sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia, joissa he näkyvät yhdessä. Kerttu ja Sami ovat kertoneet Instagramissa avoimesti olevansa molemmat Kreetalla.

Lue myös: Salkkareista tuttu pariskunta Sami Uotila ja Kerttu Rissanen yhdessä Ruisrockissa! Tämä seikka sapetti Instagram-seuraajia - lue lisää!

Sami julkaisi Instagram-tarinassaan sunnuntaina videon, jossa he polskivat yhdessä Chrysí-saaren rantavedessä. Videolla Sami ihastelee turkoosia merta ja Kerttu uiskentelee taustalla häikäisevissä punaisissa bikineissä.

Sami ja Kerttu
Sami otti selfie-videota ja Kerttu polski taustalla bikineissä. 

Myöhemmin Sami julkaisi Instagram-tarinassaan romanttisen yhteiskuvan rantabaarista, jossa hän poseeraa Kertun kanssa drinkit käsissään. Kuva on ilmeisesti ensimmäinen julkinen yhteiskuva pariskunnasta sosiaalisessa mediassa.

Taustaa: Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen söi sanansa: jälleen suhteessa työkaverinsa kanssa – 25 vuotta vanhemmalla Samilla takanaan tuore ero!

Sami ja Kerttu
Kerttu ja Sami eivät enää salaile suhdettaan sosiaalisessa mediassa. Tämä kuva on siitä todiste.

Lisäksi Samin ääni kuului Kertun Instagram-tarinassa sunnuntaina, kun Kerttu kuvasi pariskunnan patikointimatkaa läheisen kukkulan laelle.

Lue myös: Paljastavat kuvat hotellista: Kerttu Rissanen, 22, ja Salkkarit-kollega Sami Uotila, 47, viettivät lemmekkään joulun yhdessä - kuhertelivat avoimesti!

"Hiekkaa varpaissa ja suolaa hiuksissa"

Sami ja Kerttu ovat myös ladanneet lomakuvia Instagram-tileilleen.

Otoksissa paljastuu, että pariskunta on päässyt lemmiskelemään keskenään hulppeissa maisemissa ja helteisissä olosuhteissa.

- Hiekkaa varpaissa ja suolaa hiuksissa, kaikki siis niin kuin kuuluukin olla, Kerttu kirjoitti bikinikuvansa oheen.

Lue myös: Suhde kukoistaa kesäillassa! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen nautiskeli auringosta Sami Uotilan kainalossa – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiekkaa varpaissa ja suolaa hiuksissa, kaikki siis niin kuin kuuluukin olla🌞🌞🌞

Käyttäjän @ kerttumatilda jakama julkaisu

Kerttu julkaisi myös kuvan rantadrinkistään.

- Drinksu jonka ostin vain ja ainostaan koska se oli ananas, Kerttu kertoi some-seuraajiileen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drinksu jonka ostin vain ja ainostaan koska se oli ananas🍍

Käyttäjän @ kerttumatilda jakama julkaisu

Sami on niin ikään julkaissut kuvia pariskunnan lomamaisemista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ku tätä kuvaa otettiin, ni mä kuvittelin et oon Johny Depp...

Henkilön Sami Uotila (@samiuotila) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Sami Uotilan Instagram & Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!