fbq
Joona Puhakka

Sometähti Joona Puhakka estottomana kuuman tyttöystävänsä kanssa - intohimoinen lomakuva!

MTV3:n Myyrä-ohjelmassa toisella kaudella pakkaa sekoittanut somevaikuttaja Joona Puhakka, 24, nauttii parhaillaan etelän lämmöstä Kreetan saarella, Kreikassa.

Joona on lähtenyt reissuun avopuolisonsa kanssa, ja pari on nauttinut kauniiden maisemien lisäksi auringosta ja hyvästä ruoasta.

Eilen keskiviikkona (18.5.) Joona kertoi pariskunnan käyneen veneretkellä.

Otettii tänään pikku veneily erilaisii kohteisiin ja nähtiin kyllä nyt sellasia mestoja mitä tää ukko ei oo ennen nähny (tähtisilmäemoji) Ihan törkeen nätti päivä, tubettaja-tähti fiilistelee kolmen kuvan Instagram-päivityksessään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ooh! Yllättävä asia yhdistää Myyrä-kilpailijoita Joona Puhakkaa ja Ilari Johanssonia - kuva 10 vuoden takaa!

Ensimmäisessä kuvassa kaksikko on ikuistanut kameralle intiimin hetkensä, kun taas toisessa kuvassa Joona pitelee uimahousuissa olevasta varustuksestaan kiinni. Otos sai Joonan rakkaan käymään kuumana.

Kuolaan tolle toiselle kuvalle, nainen paljasti kommenttiosiossa.

Myyrä-tähti Joona Puhakka hehkuttaa avoimesti onneaan - oma firma ja avoliitto!

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joona on seurustellut kultansa kanssa jo yli kolme vuotta, ja päivitti herkän viestin someen vuosipäivän kunniaksi tammikuussa.

En oo koskaan rakastanut ketään muuta niin paljon ku tätä naista. 3 vuotta sitten pysäytit mut, kasvatit mut ja suuntasit mun elämän oikeille poluille. Ennenkun tapasin sut en ollu mitään. Vain suuntaa etsivä nuori kundi. Muutit mun elämän täysin ja oot ainoa ihminen tällä planeetalla joka näkee päivästä toiseen mun aidon puolen aamusta ja illasta toiseen kun pääsen pakoon julkisuutta (sydän) Kiitos sulle rakas I love u so much ja hyvää kolmatta vuosipäivää meille (sydän)