fbq
Vesala ja Yeboyah

Someraivo repesi! Vesala ja Yeboyah naureskelevat tuntemattoman miehen kustannuksella: "Todella epäkunnioittavaa"

Räppäri Yeboyah esiintyi Flow-festivaalilla lauantaina 13. elokuuta.

Vahvoista mielipiteistään tuttu artisti lisäsi Helsingin Suvilahdessa sijainneelta festivaalialueelta kuvasarjan, jossa poseeraa tyylikkäänä mustissa housuissa ja nahkatakissa. Kuvasarjan yhdessä kuvassa Yeboyah pyllistää kohti kameraa.

Otoksessa ohi kävelee festivaalikävijä, joka näyttää hämmästelevän poseerausta. Yksityishenkilön ilme on ilmeisesti naurattanut räppäriä, sillä hän on lisännyt julkaisun viimeiseksi lähikuvan henkilön kasvoista.

Vain elämää -tähti Yeboyah syyttää The Rasmuksen euroviisukappaletta: "Päätämme olla rasisteja"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lukuisten viimeisen kuvan yksityishenkilön ilmeelle nauravien kommenttien joukossa on myös suosikkiartisti Paula Vesala, jonka kommentin Yeboyah on kiinnittänyt ylimmäiseksi.

- Vika kuva best, Paula kirjoittaa kuvan alle itkunauru- ja sydänemojin kera.

Paula Vesalan villi tv-esitys herätti huomiota - laulaja kommentoi show'ta nyt itse: "En ole uskaltanut katsoa..."

Naureskelu yksityishenkilölle ei ole mennyt sosiaalisen median käyttäjiltä nielemättä läpi.

- Mikä tässä on best?? Sekö että tavallinen festarikävijä tietämättään ja ilman suostumusta päätyy epäedustavassa valossa tunnetun henkilön someen? Jos olisin itse henkilö tässä kuvassa, tuntisin oloni hyvin nöyryytetyksi, Vesalan kommenttiin on vastattu.

- Tämä just! Mikä tästä kuvasta tekee sen että on "best"? Täysin tuntemattoman miehen naaman kuva kymmenien tuhansien someseuraajien katsottavaksi ja naurettavaksi? Multa meni ainakin tän kuvan pointti ohi, joten kertokaa mikä tästä teki sen "bestin"? toinenkin kyseenalaistaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paula Vesalalta dramaattinen päivitys: "Vaikeaa aikaa"

- Ois ihan hirveetä löytää oma kuva ja ilme netistä toisen naureskelun kohteena, eräs myöntää.

- On kyllä todella epäkunnioittavaa tuota nimetöntä festarikävijää kohtaan julkaista hänestä lähikuva. Vai kysyitkö luvan? kommenteissa tuomitaan.

Vesala ei ole vastannut kommentteihin, mutta Yeboyah perustelee ystävänsä sanavalintaa vastauksessaan.

- Varmaan best siksi että tää mies näyttää vaikuttuneelta mun meiningistä, eikä täällä kukaan "naura pahantahtoisesti" vaan siksi että tää tuo hyvän mielen. Chillaa veli tuol o vitun hyvä keli, räppäri vastaa.

Jodel-keskustelupalstalla ihmiset kehottavat kaikkia esimerkiksi ilmiantamaan julkaisun. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Flow-keikkansa alussa kuulutti: "this is a safe space, free from bullying... etc". (suom. "tämä on turvallinen ja kiusaamisvapaa tila"), Flow'ssa viihtynyt Jodel-käyttäjä muistelee.

- Ilmeisesti ei safe space ulottunut teltan ulkopuolelle, hän jatkaa.

Mestarit areenalla -kohussa uusi käänne: nimi vaihdetaan yllättäen - "Ei ole hyvien tapojen mukaista..."

Yeboyah on musiikkinsa lisäksi tunnettu äänekkyydestään esimerkiksi rasisminvastaisessa keskustelussa. Yksityishenkilön lähikuva on nähty nettikiusaamisena, joka ei joidenkin seuraajien mukaan istu yhteen räppärin ajamien asioiden kanssa.