fbqSolvasi ja uhkaili Jethro Rostedtia somessa - IS: Makwan Amirkhania epäillään kahdesta rikoksesta! | Seiska
Kotimaa
14.07.2021 15:48
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jethro teki asiasta rikosilmotuksen.
Solvasi ja uhkaili Jethro Rostedtia somessa - IS: Makwan Amirkhania epäillään kahdesta rikoksesta!
Kotimaa
14.07.2021 15:48
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lounais-Suomen poliisi on aloittanut rikostutkinnan koskien vapaaottelija Makwan Amirkhanin, 32, maanantaina julkaisemaa somepäivitystä.

Poliisin tutkimat rikosepäilyt ovat törkeä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat, jonka haastattelema Turun seudun päivystävä tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kristiina Kontio ei ottanut kantaa epäillyn tai asiaomistajien henkilöllisyyteen. Hän kuitenkin varmisti Ilta-Sanomille, että julkisuudessa esillä olleesta some-kirjoittelusta on aloitettu esitutkinta. 

Turkulainen vapaaottelija julkaisi maanantaina Facebook-sivullaan kirjoituksen, jossa hän uhkaili ja syytti rajuin sanankääntein Turussa asuvaa julkkiskiinteistövälittäjä Jethro Rostedia, 45, ja hänen poikaansa.

Lue myös: "Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi

Amirkhanin avautuminen somessa liittyi Rostedin omistamaan yökerhoon ja siellä olleeseen joukkotappeluun, josta Rostedt on antanut medialle haastatteluja.

Amirkhani piti Rostedtin avautumista asiattomana ja kirjoitti oman kantansa Jethron ja tämän pojan toiminnasta sanojaan säästelemättä. Päivitys ei kuitenkaan ehtinyt olla julki kuin noin vartin verran ennen kuin Amirkhani poisti sen.

Kuvakaappaukset julkaisusta lähtivät kuitenkin leviämään keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Seiska tavoitti maanantaina Rostedtin ja hän kertoi tekevänsä Amirkhanin kirjoituksesta rikosilmoituksen.

- Tehdään rikosilmoitus ja katsotaan, mikä tämä touhu oikein on, Jethro vastasi suorasanaisesti Seiskalle puhelimitse.