fbq"Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi: "Tehdään rikosilmoitus!" | Seiska
Makwan Amirkhani Jethro Rostedt

"Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi: "Tehdään rikosilmoitus!"

Kotimaa | 12.07.2021 13:45

Vapaaottelija Makwan Amirkhani, 32, julkaisi omalla Facebook-seinällään maanantaiaamuna raivokkaan tekstin, jossa hän hurjin sanakääntein haukkui ja uhkaili kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtia, 45.

Amirkhanin mukaan Jethro oli kuulemma kohdellut ottelijan ravintolassa työskennellyttä siskoa epäasiallisesti. Makwan syytti Jethroa päivityksessä myös päihteiden väärinkäytöstä. UFC-painija arvosteli tekstissään myös Jethron poikaa.

Päivitykseensä Makwan oli linkittänyt MTV:n uutisen, jossa Jethro kommentoi viikonloppuna omistamassaan ravintolassa tapahtunutta joukkotappelua.

- Kuuntele nyt paskakasa, Makwan aloitti purkauksensa.

Suurin osa Makwanin päivityksestä sisälsi erittäin painokelvotonta tekstiä ja rajuja syytöksiä, joten Seiska ei julkaise päivityksen sisältöä laajemmin.

Teksti ehti olla Makwanin Facebook-seinällä noin 15 minuutin ajan, mutta poistui tämän jälkeen vähin äänin.

Jethro aikoo tehdä Makwanin uhkailusta rikosilmoituksen.
Jethro aikoo tehdä Makwanin uhkailusta rikosilmoituksen.

 

Lukuisat Makwanin seuraajat ehtivät nähdä julkaisun ja nopeasti sana väkivaltaisista uhkauksista kiiri myös Jethron korviin.

Seiska tavoitti liikemiehen maanantaina puolenpäivän jälkeen.

- Tehdään rikosilmoitus ja katsotaan, mikä tämä touhu oikein on, Jethro vastasi suorasanaisesti Seiskalle puhelimitse.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!