fbqSointu Borg sai rajun koronavirustartunnan ja jäi sometauolle | Seiska
Kotimaa
26.07.2021 16:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sointu Borg
Sointu Borg sai rajun koronavirustartunnan ja jäi sometauolle
Kotimaa
26.07.2021 16:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Diili-ohjelman voittanut tapahtumajärjestäjä Sointu Borg, 29, kertoo sairastuneensa koronaan. Soinnun avopuoliso, räppäri Tomi Solonen, 37, oli saanut tartunnan ja näin ollen myös Sointu jäi yhteiseen kotiin karanteeniin. Ensimmäinen Soinnun koronatestitulos oli negatiivinen, mutta toinen testitulos oli muuttunut positiiviseksi.

–  Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina. Jollain muulla ollu näitä?⁣ Sointu avautui asiasta Instagram-tilillään.

Lue myös: Sointu Borg joutui kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin kesken kiireisen työjakson - räppäripuolisolla koronatartunta: "Ärhäkkä on"

Sointu ja Tomi sairastavat tautia nyt kahdestaan kotona.

–  Muistakaa olla tarkkoina, jos saatte flunssan oireita tai samassa taloudessa oleva saa. Homma meinaan pamahtaa äkkiäkin käsiin! Pitäkää huoli itsestänne, vaaleaverikkö muistuttaa.

Sointu päätti myös ottaa taukoa sosiaalisesta mediasta, eikä hän aio päivittää kuulumisiaan yli viikkoon.

–  Pidän ainakin reippaan viikon tauon täältä. Nyt tekee hyvää vaan levätä, tuijottaa dokkareita, eristää ittensä ulkomaailmalta ja kerätä voimia.⁣ Sitten voi palata höpiseen hyvällä energialla. PS. Molemmat on saaneet ekan rokoteannoksen ja ilman sitä oireet ois voinu olla vieläkin hurjempia. Älkää pliis kommentoiko kuvaani rokotevastaisia salaliittoteorioita. Jos et ole käynyt ekalla piikillä, niin suosittelen.

Lue myös: Yhtäkkinen hiljaisuus! Jaajon ja Sointu Borgin sometoiminta kertoo paljon kaksikon nykyväleistä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Jäätävät välit Jaajon kanssa

Seiskan varmoista lähteistä saamien tietojen mukaan viime kevään Diili-voittaja Sointu Borg ja Jari ”Jaajo” Linnonmaa, 43, ovat loistavasti alkaneen yhteistyön jälkeen ajautuneet erimielisyyksiin.

Jaajo haki Diilissä kehitysjohtajaa yritysryppäälleen, ja 14 kisaajasta Sointu voitti paikan kirkkaasti.

Pari viikkoa sitten Seiskalle alkoi yllättäen tulla vinkkejä välirikosta.

– Jaajon ja Soinnun välit ovat täysin tulehtuneet. Soinnun työnkuvan epäselvyydet sekä vakavat erimielisyydet rahasta ja toimintatavoista ovat vieneet heidät eri poluille.

Seiskan tietojen mukaan he ovat käyneet useita kehityskeskusteluita, joihin on osallistunut myös Jaajon neuvonantajina Diilissä toimineita henkilöitä.

Lue myös: Riita rahasta! Jaajo Linnonmaa väleistään Diili-voittaja Sointu Borgiin: Olemme vähän joutuneet miettimään

Monialayrittäjä ja supersuosittu radiojuontaja Jaajo Linnonmaa haki Diili-ohjelman viime kaudella kehitysjohtajaa yritysryppäälleen.
Monialayrittäjä ja supersuosittu radiojuontaja Jaajo Linnonmaa haki Diili-ohjelman viime kaudella kehitysjohtajaa yritysryppäälleen.

Lue myös: Välit tulehtuneet Jaajo Linnonmaan kanssa - Sointu Borg kommentoi kohua: Olemme yrittäneet jumpata näitä asioita