fbqSointu Borg joutui kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin kesken kiireisen työjakson - räppäripuolisolla koronatartunta: "Ärhäkkä on" | Seiska
Tomi Solonen Sointu Borg

Sointu Borg joutui kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin kesken kiireisen työjakson - räppäripuolisolla koronatartunta: "Ärhäkkä on"

Kotimaa | 22.07.2021 16:02

Viime kevään Diili-voittaja Sointu Borgin, 29, avopuolisolla rap-artisti Tomi Solosella, 37, on todettu koronatartunta.

Sointu kertoo Instagram-tilinsä videotarinassa, että hänen testituloksensa on negatiivinen, mutta koska pariskunta asuu yhdessä, niin molemmat jäävät kotiin viettämään karanteenia. Tarinat ovat nähtävissä 24 tuntia niiden julkaisusta.

– Kävi kurja juttu, mikä on tämän päivän maailmassa aivan mahdollista. Tomin bändikavereilla siis oli todettu koronaa ja he olivat ajaneet pitkän matkan yhdessä Helsinkiin. Tomilla on oireita ja minulla ei, joten sen takia olemme käyneet testeissä ja en valitettavasti voi mennä tänä viikonloppuna kentälle hostaamaan, Sointu kertoi keskiviikkoiltana.

Lue myös: Jäätävät välit! Jaajo Linnonmaan ja Sointu Borgin yhteistyö päättymässä – riidat rikkoivat unelman!

Kaksi vaihtoehtoa

Sointu kertoo, että vaikka testitulokset olisivat olleet molemmilla negatiivisia niin he olisivat ottaneet testit toistamiseen varmuuden vuoksi. Soinnun oman yrityksen töissä tapahtumaemäntänä kun tapaa niin paljon eri ihmisiä, että asiasta täytyy olla sadan prosentin varmuus.

– Toivottavasti kävisimme parit testit ja olisin takaisin töissä ensi viikkoon mennessä. Toinen vaihtoehto on se, että vaikka olisin terve kuin pukki ja toisella olisi se pöpö, niin sitten olen itsekin täällä sen 14 päivää.

Lue myös: Diili-kilpailija Sointu Borg julkaisee tyrmääviä kuvia Instagramissa - yli 41 000 seuraajaa ihailee: "Tarvii kaivaa asbestihanskat käteen, jos kuvat on näin kuumia"

Tomi Solonen

Ärhäkkä korona

Kymmenisen tuntia myöhemmin Sointu julkaisi kuvan, johon oli kirjoittanut koronan valitettavasti saapuneen taloon. 

– Meikäläisen tulos oli negatiivinen, Tomin valitettavasti positiivinen. Korona siis saapui taloon ja aika ärhäkkä on. Meikäläinen onneksi terve vielä. Se ois seuraavat 14 päivää karanteenia ja ei muuta kuin järjesteleen asioita ja keikkoja uudelleen!

Lue myös: Sointu Borg herkistyi saamastaan naisten tuesta: Diilissä murrettiin stereotypioita

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

 Lue myös: Syntinen kuva! Sointu Borg huomion keskipisteenä: "Haluan yhä mennä ydinjätteen näkösenä lähipuistoon vetään kaljapöhnät

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!