fbq
Sofia Immonen sai saattajakseen Suvi Pitkäsen.

Sofia Immonen toipuu sukupuolenkorjausleikkauksesta – Suvi Pitkänen auttoi laittomasti Thaimaassa oleskelleen Sofian takaisin Suomeen

Hottikset-tosi-tv-sarjasta tutulle Sofia (ent. Juha) Immoselle, 31, tehtiin sukupuolenkorjausleikkaus joulukuussa Thaimaassa. Sofian leikannut huippukirurgi Chettawut Tulayaphanich antoi Sofialle vihdoin viime viikon lopulla luvan lentää Suomeen.

– Minun piti lentää jo aiemmin, mutta nyt lento on toipumisen kannalta turvallinen, Sofia kertoo.

Seksihäiriköt iskivät heti! Sukupuolensa korjannutta Sofia Immosta kurkitaan ikkunoista ja pommitetaan härskeillä ehdotuksilla – näin Sofia vastaa!

– Oli hienoa havaita, kuinka innoissaan ja onnellinen Sofia on leikkauksen jälkeen, Bangkokissa pari päivää viihtynyt ja paluumatkalla tukihenkilönä olut kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen hehkuttaa.
– Oli hienoa havaita, kuinka innoissaan ja onnellinen Sofia on leikkauksen jälkeen, Bangkokissa pari päivää viihtynyt ja paluumatkalla tukihenkilönä olut kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen hehkuttaa.

Tukihenkilöksi lennolle tuli leikkauksen Suomesta järjestäneen klinikan edustajan Sofian hyvä ystävä Suvi Pitkänen.

Sofian paluumatka Suomeen alkoi dramaattisesti, kun Thaimaan rajavartiosto nappasi hänet passintarkastusjonosta. Sofialla ei ollut lainkaan viisumia, joka tarvitaan, kun Thaimaan-matka kestää yli 28 vuorokautta. Hän oli oleskellut matkansa viimeiset päivät Thaimaassa laittomasti.

– Näin kävi, sillä paluulentoani siirrettiin myöhäisemmäksi. Minulla ei ollut hajuakaan, että tänne jonkun viisumin tarvitsisi.

”Edes gynekologi ei huomaa eroa!” Orgasmivarman vaginan saanut Sofia Immonen innoissaan leikkauksensa tuloksesta – katso kuvat!

Sofia kertoo selvinneensä onneksi säikähdyksellä.

– Minulla oli mukanani lääkärinlausunto, joka todisti, etten olisi voinut lentää aiemmin. Täällä saattaa kuulemma joutua jopa vankilaan laittomasta maassa oleskelusta, Sofia huokaisee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!