fbq
Sofia Belorf, Stefan Therman ja Johanna Tiri

Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"

Seiska uutisoi viime viikolla, kuinka tosi-tv-ohjelmista Love Island Suomi ja Ex on the Beach Suomi tuttu Johanna Tiri vietti yhteisen yön kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa pian sen jälkeen, kun Stefan oli eronnut avopuolisostaan Sofia Belórfista lokakuun puolivälissä. 

Kohauttava uutinen Stefanin naisseikkailuista on mitä ilmeisimmin tavoittanut myös Sofian silmät, sillä Johanna kertoi tiistaina Instagram-tilillään Sofian ottaneen häneen yhteyttä liittyen Seiskan uutiseen.

Kosti Sofia Belórfille tuplasutinalla! Stefan Therman iski kaksi julkkiskaunotarta!

Johanna julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa otteen hänen ja Sofian välisestä viestinvaihdosta. Kuvasta kävi ilmi, että Sofia oli pyytänyt Johannalta todisteita tämän yhteisestä yöstä ja intiimeistä hetkistä Stefanin kanssa.

Johanna kommentoi tapahtunutta viestinvaihtoa Instagram-tilillään hyvin roisein sanankääntein.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Tää vielä kruunas kaiken. Pitää ens kerralla muistaa säilyttää kumit ja kirjottaa jokaseen käyttäjän nimi, Johanna kirjoitti videotarinassaan ja jatkoi:

- Eiku ainii, ei me käytetty. Pitääki muistaa käydä testeissä.

Johanna paljasti Seiskalle viime viikolla, että Stefan otti häneen yhteyttä samana päivänä, kun tämä oli ilmoittanut erosta.

– Hän halusi tavata minut, ja suostuin, Johanna nauroi Seiskalle.

Tosi-tv-kaunotar Johanna Tiri yhteisestä yöstään Stefan Thermanin kanssa: Stefu otti heti yhteyttä erottuaan Sofiasta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oulussa asuva tosi-tv-kaunotar saapui Stefun asunnolle muutaman päivän päästä.

– Stefu tarjosi heti minulle drinkin ja alkoi esitellä asuntoaan. Paikalla oli pari hänen kaveriaan, mutta kun he huomasivat, että aloimme halailla, niin he lähtivät pois.

Johanna kertoi viihtyneensä Stefun kanssa aamuun asti.

– Vietin Stefun kanssa yhteisen yön. Saunoimme ja juttelimme myös henkeviä, kaunotar paljastaa.

Johanna Tiri
Johanna julkaisi suorasanaisen tekstin liittyen Sofian yhteydenottoon.

Johanna Tiri paljastaa: Nautimme löylyistä ja toisistamme!

Johannan ja Stefanin yhteydenpito päättyi kuitenkin yhteisen yön jälkeen. Johanna avautui Stefanin keljusta käytöksestä Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksikon piti tavata jälleen seuraavan launataina, ja Johanna jätti menemättä Oulun-junaan odottaakseen Stefua, mutta liikemies teki Johannan mukaan kylmän tempun.

– Sitten Stefu laittoi viestin, että hänen pitääkin lähteä Hankoon. Tulistuin, koska olin jäänyt odottamaan häntä varta vasten. Sanoin sitten Stefulle, että pitäköön tunkkinsa. Sen jälkeen hän laittoi minulle somessa estot, Johanna kertoo.

Stefan Thermanin kelju temppu yhteisen yön jälkeen suututti tosi-tv-kaunotar Johanna Tirin: ”Pidä tunkkisi, Stefu” – kohuliikemieheltä raju reaktio!

Seiska yritti tuloksetta tavoittaa Stefua kommentoimaan sutinoita.

Stefan ja Sofia ovat viettäneet aikaa yhdessä viime aikoina erosta huolimatta. Viime viikolla ex-pariskunta nähtiin kahteen otteeseen yhdessä romanttisella illallisella ja molemmat päivittivät kuvamateriaalia illallistreffeiltä myös Instagram-tileilleen.

Eronneiden Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde lämpenee! Jälleen romanttiset illallistreffit Helsingissä - kuvat!

Sofia on kuitenkin vakuuttanut Seiskalle, että he eivät ole palanneet tai palaamassa yhteen.

- Olen sinkku ja se ei ole muuttumassa mihinkään. Enempää en asiaa kommentoi nyt enkä jatkossa, Sofia kertoi Seiskalle tiistaina.

Sofia Belórf kommentoi välejään Stefan Thermaniin: Huhut eivät varsinaisesti yllätä!