Sofia Belórf järkyttyi! Myös Jari Tervo ja muita julkkiksia sotkettiin outoon Hesburgerking-kohukirjaan!

Kotimaa | 26.03.2021 06:03

Posti toi Seiskan toimitukseenkin viime viikolla Hesburgerking-nimisen kirjan, jonka kirjoittajaksi on merkitty Sofia Belorf. Kirjaa ei ole kuitenkaan kirjoittanut Sofia, vaan haamukirjailija käyttää Belorfin nimeä salanimenään.

Seiskan tietojen mukaan Sofia järkyttyi kuultuaan kirjasta.

Lue lisää: Sofia Belórfin outo kirjasotku hämmästyttää – poliisi tutkii!

Seiskan tietojen mukaan Sofia järkyttyi pahoin kirjan julkaisusta. Kirjassa on Sofiasta eräs hyvin halventava kohta.
Seiskan tietojen mukaan Sofia järkyttyi pahoin kirjan julkaisusta. Kirjassa on Sofiasta eräs hyvin halventava kohta.

Useat julkkikset sopassa

Kohukirjaan liittyy muitakin julkkiksia, joiden nimeä on käytetty väärin. Kirjan alussa on keksittyjä arvosteluita teoksesta. Niissä muun muassa ”siteerataan” Helsingin Sanomien arvostettua rikostoimittaja Susanna Reinbothia. Hänen väitetään kehuvan kirjaa.

– Whaaat? En ole lukenut enkä ollut tekemisissä tämän kanssa. Väitetäänkö siinä tosiaan, että minä suosittelisin tätä kirjaa? Täytyypä selvittää asia, yllättynyt Reinboth tuumasi Seiskalle.

Hesburgerking-kirja on myynnissä jo useissa verkkokaupoissa, mutta Suomalainen kirjakauppa veti sen pois myynnistä, kun kuuli Sofian nimeä  käytetyn väärin.
Hesburgerking-kirja on myynnissä jo useissa verkkokaupoissa, mutta Suomalainen kirjakauppa veti sen pois myynnistä, kun kuuli Sofian nimeä  käytetyn väärin.

Lue myös: Kohupari Stefan Therman ja Sofia Belórf viettivät yhteisen viikonlopun Hangossa – näin Jere Karalahti liittyi tapahtumiin

Jari Tervonkin väitetään antaneen kirjasta arvostelun. Tervo viestitti Seiskalle, ettei ole kuullut kyseisestä kirjasta saati lukenut sitä, eikä näin ollen ole myöskään voinut antaa kirjaan kommenttiaan.

Jari Tervo kertoo Seiskalle, ettei ole kuullutkaan kirjasta, vaikka hänen nimeään käytetään teoksessa suosittelijana.
Jari Tervo kertoo Seiskalle, ettei ole kuullutkaan kirjasta, vaikka hänen nimeään käytetään teoksessa suosittelijana.

Myös Niko Ranta-ahon ”arvostelu” on julkaistu kirjassa, mutta asianajaja Hannu Kaitaluoman mukaan on täysin selvä, ettei Niko ole kuullut kirjasta aikaisemmin.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!