fbq
Kohupari Stefan Therman ja Sofia Belórf viettivät yhteisen viikonlopun Hangossa – näin Jere Karalahti liittyi tapahtumiin | Seiska
Kotimaa
20.03.2021 06:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Kohupari Stefan Therman ja Sofia Belórf viettivät yhteisen viikonlopun Hangossa – näin Jere Karalahti liittyi tapahtumiin
Kotimaa
20.03.2021 06:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskalle sateli lukuisia vinkkejä Stefan Thermanin ja Sofian Bélorfin yhteisestä viime viikonlopusta Hangon suunnalla.

Stefu panosti viikolla perheilyyn ja urheiluun ja viikonloppuna on–off-pariskunta vuokrasi ystävineen paikallisen elokuvateatterin ja katseli Karalahti-elokuvan.

Lue myös: Ohhoh, kohuliikemies Stefan Therman julkaisi hämmentävää videomateriaalia somessa - soittaa kitaraa ja vitsailee Sofia Belórfista: "Sofia totesi, että jättää mut..."

Törkykommentti

Alkuviikosta Stefan kohautti somessa, kun uuden talon Espoosta ostanut radiojuontaja ja entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen tarvitsi apua kotinsa sisustuksessa. Eskoa kiinnosti hankkia flipper-pelipöytä kotiin, ja hän yritti kysyä sosiaalisesta mediasta, mistä sellaisen saisi.

Stefan huomasi päivityksen neljä päivää myöhemmin ja päätti ehdottaa Eskolle järjestelyä, johon liittyi Eskon ex-vaimo Martina Aitolehti, jonka kanssa kohuliikemies itsekin seurusteli pitkän aikaa.  

– Jos Martina myisi itsensä 45 asteen asentoon olohuoneeseen? Stefu kommentoi.

Stefun kirjoituksen jälkeen Esko poisti kyseisen kommentin Facebook-sivultaan.

Lue lisää: Stefan Thermanin törkykommentti Martina Aitolehdestä oli liikaa – Esko Eerikäinen joutui poistamaan kommentin somesta!

Dubain auringon alla

Seiska kertoi helmikuussa, että Stefan osti asunnon Dubaista. Yli miljoonan euron kakkoskoti sijaitsee vain kilometrin päässä maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta. Stefanin huoneisto sijaitsee lähes ylimmässä kerroksessa. Asunnossa on neliöitä pitkälle yli 100.

Rakennuksen katolla on niin kutsuttu infinity-allas, josta on huikeat näkymät Persianlahdelle yli Dubain sekä luksusravintola Cé La Vi.

Lue lisää: Katolla uima-allas ja luksusravintola! Tällaisessa pilvenpiirtäjässä Stefan Thermanin miljoonalukaali sijaitsee – kuvat!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.