fbq
Cheek

Skandaalin keskellä rypevä Cheekin suojatti: "Olen tehnyt elämässäni virheitä" - näin kommentoi levy-yhtiö

Eilen (23.12.) pinnalle nousi kohu Cheekin suojattiartistista Tokyo Bunnysta (oik. Aida Sofia Niang).

TikTokissa trendanneesta Tuu mun kaa Tokyoon -kappaleen esittäjästä alkoi levitä Jodelissa ja Redditissä kyseenalaista materiaalia koskien hänen Snapchat-tilinsä sisältöä.

Eräällä räppärin kuvaamalla videolla tuntematon naishenkilö antaa suuseksiä mieshenkilölle. Tämän jälkeen Tokyo Bunny kuvaa itseään makaamassa mahallaan, kun mieshenkilö riisuu hänen alaruumiinsa kokonaan paljaaksi.

Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ohhoh! Cheekin uudesta suojatista leviää roisi seksivideo

Kohuräppäri on nyt julkaissut sekä Instagram- että Tiktok-tileilllään kohun seurauksena tekstin:

- Olen tehnyt elämässäni virheitä ja käytökseni on loukannut ihmisiä, josta olen äärimmäisen pahoillani. Materiaaleihin liittyy myös muita ihmisiä, joiden kanssa olen selvitellyt tapahtumia. Nostan käteni pystyyn virheen merkiksi ja kannan vastuu historiastani sekä teoistani, artisti kirjoittaa.

Kirjoitus ei lopu tähän, vaan se jatkuu:

- Jos olet kokenut tai koet lähelläsi vääryyttä tai etenkin laittomuutta, kannustan puhumaan ja selvittämään asiaa myös viranomaisten kanssa.

Sony Musicin kanssa yhteistyötä tekevä levy-yhtiö Liiga Music Oy, joka on Jare Tiihosen eli entisen artisti Cheekin omistuksessa, on myös kommentoinut kohua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Liiga Music ja Sony Music suhtautuvat artisti Tokyo Bunnyn ympärillä käytävään keskusteluun äärimmäisen vakavasti. Ilmitulleita asioita ja syytöksiä tutkitaan, jonka vuoksi asiaa ei kommentoida tässä kohtaa enempää, yhtiö linjaa Instagram-tilinsä tarinat-osiossa.

Liiga Musicin viralliselta Instagram-tililtä on poistettu Tokyo Bunnyn biisiä mainostaneet reels-julkaisut. 

Tuu mun kaa Tokyoon -musiikkivideota ei ole enää saatavilla YouTubessa.

Sony Musicin tarjoama audioversio kappaleesta on vielä löydettävissä YouTube-palvelusta.

Videon kommentointi on kuitenkin otettu pois päältä. Vielä eilen palvelusta oli löydettävissä alkuperäinen musiikkivideo, jossa artisti seikkailee värikkäässä karkkikaupassa. Videon kommenttiosio kuitenkin täyttyi kohun alettua lukuisista vihakommenteista.

Tokyo Bunny kertoi Klangi-medialle kuuluvassa BFF podi -podcastissa joulukuun alussa saaneensa tarjouksia jopa kolmelta levy-yhtiöltä sen myötä, kun hänen kappaleensa oli alkanut leviämään videosovellus Tiktokissa.

Podcast-jakso on poistettu kohun alettua Klangin YouTube-tililtä ja Spotifysta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy