fbq
Sini Sabotage

Sini Sabotage paljastaa podcastissa käyneensä intiimissä toimenpiteessä - seuraamukset yllättivät: "Susta tulee ihan todella lutka"

Räppäri Sini Sabotage ja tosi-tv-kasvo Sergey Hilman ovat aloittaneet yhteisen podcastin Cheers To Ugly Me, jonka toinen jakso julkaistiin eilen.

Jaksossa kaksikko puhuu avoimesti heille tehdyistä esteettisistä toimenpiteistä. Sergey muun muassa kertoo hiustensiirrostaan ja kasvojenkohotuksestaan, josta Seiskakin uutisoi kesän alussa.

Rakkauden seikkailu -Sergey avautuu kauneusleikkauksistaan: ”Toivoisin, että olisin harkinnut sitä uudestaan”

Sini puolestaan kertoo plasmahoidoista, joissa henkilön omasta verestä erotellaan veriplasma, ja jota sitten ruiskutetaan haluttuihin paikkoihin. Esimerkiksi kasvoille tehtynä hoito sopii juonteiden häivytykseen ja ihon kiinteyttämiseen.

Räppäri paljastaa, että hänelle on tehty plasmahoito kasvojen sijaan g-pisteeseen ja klitorikseen.

- Kelaa, g-pisteeseen ja klittaan! Sini täräyttää ja kertoo paikkoihinsa isketyn kaikkiaan kuuden ruiskun verran veriplasmaa.

- What?! Mitä?! Onko g-pistettä olemassaSergey taivastelee.

- Niinpä, sitä minäkin kysyin, räppäri nauraa.

Sini kertoo saaneensa hoidolle hyvät myyntipuheet. Hänelle kerrottiin intiimitoimenpiteen tekevän seksistä parempaa.

- Ja kuukautiskivut muuten lähti. Mulla ainakin on silleen, etten enää huomaa, että kuukautiset edes alkaa, Sini sanoo.

Vaikutukset kestivät noin vuoden verran, mutta seksissä Sini ei huomannut merkittävää eroa. Sen sijaan hoidolla oli yllättävä sivuvaikutus.

- Olin tosi horny (kiimainen) koko ajan. Olin vain silleen, että voiks joku tunkea mun sisään jotain, silleen maanantaina kello viisi.

Räppäri ei suosittele hoitoa sinkuille tämän sivuvaikutuksen vuoksi. Sergey kuuntelee tarinaa kiinnostuneena.

- Se on ihan niinku lutkalääke tiätsä. Mä olen päättänyt, että jos mä sen joskus vielä teen, niin mä haluun olla silloin parisuhteessa. Koska muuten susta tulee ihan todella lutka suoraan, Sini varoittaa.

Jakson loppupuolella sanavalmis ja avoin parivaljakko listailee toimenpiteidensä hintoja. Sini arvelee kuluttaneensa arviolta 12 000-15 000 euroa. Sergey taas kertoo käyttäneensä noin 20 000 euroa kauneustoimenpiteisiin- ja leikkauksiin.

Sometähtien sinkkuelämää: Sini Sabotage paljastaa yllättävän seksifantasiansa: ”Huh, kiihotun pelkästä ajatuksesta…”