fbq
Sini Ariell

Sini Ariell iloitsee Seiskalle selättämästään univajeesta: "Avioliittommekin on jälleen samassa sängyssä"

Gossip Moms Suomi -sarjassakin esiintyvä Sini Ariell, 41, kertoi jokin aika sitten someseuraajilleen kärsimästään univajeesta. Nyt tilanne on kääntymässä voiton puolelle.

Tatuointitaiteilijana työskentelevä Sini alkoi kesäkuussa käydä psykologin vastaanotolla. Ammattilainen äkkäsi Sinin kärsivän univajeesta.

Nyt Sini päivittää Seiskalle voivansa paremmin kuin aikoihin.

- Totesimme psykologini kanssa, että univajeessa ollaan päästy nyt siihen pisteeseen, että alan olla vihdoin taas oma itseni, hän iloitsee.

Yliväsynyt Sini Ariell sai pysäyttävän diagnoosin: "Luulin miltei, että olen tulossa hulluksi"

Sinin äiti lensi tyttärensä avuksi Australiaan reilu kuukausi sitten. Äidin tarjoama apu on ollut korvaamatonta, ja Sinin saama lepo on tehnyt tehtävänsä.

- Tämä on ollut minulle ihan mielettömän iso juttu. Olisin toivonut, että asia olisi tullut jo aiemmin esille, jotta olisin pystynyt välttämään sen syvimmän suon.

Sini kuvailee univajeesta johtuneita oireita monimuotoisiksi. Oireita olivat muun muassa ajatusvääristymät, hyperaktiivisuus sekä erilaiset pelkotilat.

Sinin lisäksi myös muut perheenjäsenet ovat saaneet nukuttua entistä paremmin, mikä on lisännyt koko perheen hyvinvointia.

Seitsemättä hääpäivää juhliva Sini Ariell kuoppaisesta liitostaan: Rakkaus on tahtotila

Sinillä ja hänen aviomiehellään Stuartilla on yhdessä kaksi tytärtä, Penny, 5, ja vuosi sitten syntynyt Indy.

- Avioliittommekin on jälleen samassa sängyssä. Olemme voittaneet kaikki tärkeät rajapyykit suhteessamme. Olisi ihan hullua lopettaa tämä show tähän, Sini kuvailee.

Sini on puhunut avoimesti hänen ja Stuartin suhteessa koetuista vastoinkäymisistä.

- Nythän meillä alkaa olla vasta hauskaa! Sini huudahtaa.