fbq
Pippa Laukka

Shokkikuva! Julkkislääkäri Pippa Laukka joutui sairaalaan - poseeraa tippaletku ranteessa: "Pyörähti sellainen kuumetauti kropassa..."

Olet mitä syöt -ohjelmasta koko kansan tuntemaksi noussut lääkäri Pippa Laukka, 51, oli joutunut sairaalahoitoon ärhäkän taudin vuoksi! Naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä palveleva Pippa kertoo sairastuneensa Georgia-vierasottelun (21.10) jälkeen. Kuumetauti oli siis kisamatkan peruja.

Pippa
Pippa työskentelee muun lisäksi naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä. Kuva viime kesältä.

Instagram-päivityksessä näkyy vakavan näköinen Pippa, jolle on kiinnitettty ranteeseen tippa.

Pyörähti nimittäin Georgian matkan jälkimaininkeina sellainen sirkus ja kuumetauti kropassa että veti aivan kanveesiin. Koronasta ei onneksi ollut kyse.

Täytyy kyllä sanoa, että onhan tämä ihan helmeä sairastua Suomessa ja päästä ammattilaisten hoitoon. Nämä hoitajat ja lääkärikollegat tekee niin arvokasta työtä, että sitä on aina vaikea ymmärtää. Kahden rokotuksen antamalla rokotussuojalla jokainen voi vähentää terveydenhuollon painetta, vaikka kaikkia tauteja ei hyvälläkään käsihygienialla ja maskin huolellisella käytöllä voi näköjään välttää.

Kiitos te ihanat ammattilaiset, kun jeesasitte tämän futistohtorin jalkeille ja pelikuntoon. Pakko vielä lopuksi sanoa, että jos jonkun pitää ottaa osumaa niin mielummin minä kuin kukaan pelaajista. Onhan nämä Helmareiden nuoret naiset niin huikeita!

Olet mitä syöt: Pepe Willbergin elämäntavat saavat Pippa Laukan vakavoitumaan: "Pepe, se on hengenvaarallista"

Pippa antaa ymmärtää, että hän on jo päässyt osastohoidosta pois. Omien sanojensa mukaan hänestä ei tarvitse huolestua, "sillä olen jo kunnossa". 

Lue vielä: Hurmaavat kuvat! Naturelli Pippa Laukka nauttii lomasta ilman meikkiä - "Oot niin kaunis"