Katso kuvat!
Marja-Kihlström_kuvaaja-Matti-Kihlström

Seksuaaliterapeutin tiukka treeni! Marja Kihlstömin kuvat kertovat paljon: ”Se piiskaa sopivassa suhteessa!”

Kotimaa | 12.05.2021 22:01

Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, 36, kannustaa kaikkia olemaan hieman lempeämpiä kaikille. 

Hän julkaisi pitkän päivityksen Instagram-tilillään, koska halusi jakaa sovelluksessa myös aidompia kuvia, eikä pelkästään täydelliseksi hiottuja tuotoksia. Julkaisun yhteydessä hän jakoi neljä otosta kesken hikisen urheilusuorituksen, joka sai hänet pohdiskelemaa vaihtoehtoja monissa elämän aihealueissa. 

Hänen ajatuksiensa kohteina olivat urheilu, syntymäpäivät, lemmikit, läheiset, koti, seksi ja rakkaus. Kaikissa näissä kategorioissa seksuaaliterapeutti mietti, millaisissa tilanteissa ne ovat parempia, vaikkei suoranaista vastausta kysymyksiin ole. 

Lue myös: Miten puhua isänä kuukautisista lapsille? Näillä neuvoilla Jani Toivola selvisi vanhemmuuden tulikokeesta: ”Mieleen nousi Marja Kihlströmin monet viisaat sanat” 

Hänen ajatuksenjuoksunsa johti lopulta siihen, että Marja paljasti olevansa itselleen hyvin vaativa. 

- Se piiskaa sopivassa suhteessa eteenpäin, auttaa saavuttamaan asioita ja motivoi. Helposti se saa kuitenkin kokemaan huonommuutta, riittämättömyyttä, epäonnistumista tai ikävimmillään häpeää. Työstän koko ajan vaativuuttani, koska sitä voi itse olla itselleen myös se lempeä rauhoittava ihminen. Aina ei tarvitse enemmän, vähemmän riittää -mantraa kehiin, hän neuvoo.

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

”Liika pyllyä!”

Seksuaaliterapeutti on avautunut aiemminkin sosiaalisen median paineista Instagramissa. Viime kesänä hän julkaisi itseään voimaannuttavan pyllybikinikuvan, koska oli huolestunut naisten kohtaamasta ulkonäköarvostelusta. 

Lue myös: Seksivideo-ohjelmasta tuttu Marja Kihlström tempaisi: rohkea kuva hyvän asian puolesta - "Mun ei pitänyt julkaista tätä, kun ajattelin, että liikaa pyllyä!"

Marjaa häiritsi tuolloin erityisesti, kun naisia ivataan paljastavasta pukeutumisesta. 

- Ymmärrän seksuaaliterapeuttina, että syyt raivoon ovat osittain rakenteissa mutta muutos ei synny ellemme itse tee sitä. On törkeää kommentoida ilkeästi pyllybiksujen käyttäjää. Samalla puhuja antaa aimo annoksen negatiivista seksuaalikasvatusta, pienet korvat kyllä kuuntelevat. Jos jotain sanot rannalla tai uimahallissa toisen kehosta - niin kehu, Marja kehottaa ja neuvoo kaikkia sanomaan ei slutshamingille, hän kannusti.

Hän tunnusti myös, että katui hetken hemaisevan bikinikuvansa julkaisua. 

- Ajattelin ensin, että on ”liikaa pyllyä".

Lue myös: Pyllyvau! Pia Lambergin pepputreeni pikkuruisissa bikineissä sai some-seuraajat haukkomaan henkeään: "Niin kuumaa, uskomatonta" - katso videot!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Kihlström, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!