Uutiset
Katso kuvat!

Seksivideo-ohjelmasta tuttu Marja Kihlström tempaisi: rohkea kuva hyvän asian puolesta - "Mun ei pitänyt julkaista tätä, kun ajattelin, että liikaa pyllyä!"

29.06.2020 14:37

Nelosen Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, 35, otti sosiaalisessa mediassa kiertäneen pyllybikini-haasteen vastaan ja julkaisi itsestään voimaannuttavan pyllybikinikuvan omalla Instagram-tilillään.

Suosittua Puhu muru -blogia ylläpitävä Marja on huolestunut naisten kohtaamasta niin kutsutusta slut shamingista, eli ulkonäköarvostelusta, jossa kritisoidaan paljastavaa pukeutumista.

- Pyllybiksut ovat tulleet Suomeen jäädäkseen ja Iltalehti teki juttua niistä ennen juhannusta, mihin minäkin annoin haastiksen. Nyt tuli uusi juttu, missä naiset kertovat miten toiset naiset ovat huoritelleet ja haukkuneet tyrkyiksi uimarannoilla, Marja ihmettelee Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Kuvat kohukaunottaren leikkauksesta! Elena Vikströmille muotoiltiin näyttävä peppu: ”En halua olla mikään Kim Kardashian!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keskityin viikonloppuna Muruun, lapsiin ja uuden tatuoinnin rasvaukseen uimarannalla. 💛☀️Some jäi aika sivuun, niin kuin muutkin työasiat. Tämä kuva tiivistää mun fiiliksen. 💖Rakastin niin, että sydän pakahtui onnesta. 💖Kauhea ikävä valtaa sydämen, kun en tee töitä täällä Helsingissä. Vähän eksynyt olo, jota tutkailen. Eilen kun Muru lähti itketti vaikka tiedän et pian nähdään. Onneksi tässä lasketellaan jo kohti perheen yhteistä lomaa. 💛☀️ Jos olen täällä somessa vähän vähemmän, älä huoli - en ole katoamassa mihinkään. Laskeudun tarkoituksella pienin askelin jo kohti heinäkuul lomaa - vaikka en kyllä ole hiljentymässä. 😅 Rakastan työtäni yli kaiken ja te rakkaat seuraajani annatte mulle myös hyvin paljon. ❤️🙏 Tässä on muutenkin vielä uutisia kerrottavana ennen lomaa! 😍 Some on jees, mut vain jos sinä olet pomo. Elämä kannattaa elää erityisesti aitona itsenään! 💖 Miten sä valmistaudut lomaan? Aiotko sä lomalla pitää somevapaata? Kuva by Muru @mattikihlstrom 💖 #kuulumisia #kohtilomaa #kesä #nofilter #puhumuru

A post shared by Marja Kihlström (@puhumuru) on

- Ymmärrän seksuaaliterapeuttina, että syyt raivoon ovat osittain rakenteissa mutta muutos ei synny ellemme itse tee sitä. On törkeää kommentoida ilkeästi pyllybiksujen käyttäjää. Samalla puhuja antaa aimo annoksen negatiivista seksuaalikasvatusta, pienet korvat kyllä kuuntelevat. Jos jotain sanot rannalla tai uimahallissa toisen kehosta - niin kehu, Marja kehottaa ja neuvoo kaikkia sanomaan ei slutshamingille.

- Ja kyllä mä vaan sanon, et naisien pitäisi pitää yhtä. Antaa lupa toisilleen nauttia kehoista just omilla tavoillaan. 

Lue myös: Pyllyvau! Pia Lambergin pepputreeni pikkuruisissa bikineissä sai some-seuraajat haukkomaan henkeään: "Niin kuumaa, uskomatonta" - katso videot!

Marja myös tunnustaa, että hänen ei pitänyt ikinä julkaista peppukuvaa. Seksuaaliterapeutti muutti kuitenkin mielensä.

- Ajattelin ensin, että on ”liikaa pyllyä”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyllybiksut ovat tulleet Suomeen jäädäkseen ja @iltalehti teki juttu niistä ennen juhannusta, mihin minäkin annoin haastiksen. Nyt tuli uusi juttu, missä naiset kertovat miten toiset naiset ovat huoritelleet ja haukkuneet tyrkyiksi uimarannoilla. Vieressä ovat olleet lapset kuuntelemassa. Ymmärrän seksuaaliterapeuttina, että syyt raivoon ovat osittain rakenteissa mutta muutos ei synny ellemme itse tee sitä. On törkeää kommentoida ilkeästi pyllybiksujen käyttäjää. Samalla puhuja antaa aimo annoksen negatiivista seksuaalikasvatusta, pienet korvat kyllä kuuntelevat. Jos jotain sanot rannalla tai uimahallissa toisen kehosta - niin KEHU! 😍💛☀️ Sano EI slutshamingille ja kyllä mä vaan sanon, et naisien pitäisi pitää yhtä. Antaa lupa toisilleen nauttia kehoista just omilla tavoillaan. 💖 Laitan linkit juttuihin stooriin! P.s Mun ei pitänyt ikinä julkaista tätä kuvaa, kun aattelin et ”liikaa pyllyä”. Tunsin itsekin slutshamingin kouran. Kuva by Muru @mattikihlstrom ❤️📸 #kehopositiivisuus #bodypositivityforwomen #seksuaalisuus #slutshaming #kehorauhaa #seksuaaliterapeutti #puhumuru

A post shared by Marja Kihlström (@puhumuru) on

Marja tuli suurelle kansalle tunnetuksi tänä keväänä, kun hän juoksi Sex Tape Suomi -ohjelmaa Nelosella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Nelonen Media & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!