fbq
Uutiset
29.06.2020 14:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media & Instagram
Marja Kihlström,
Seksivideo-ohjelmasta tuttu Marja Kihlström tempaisi: rohkea kuva hyvän asian puolesta - "Mun ei pitänyt julkaista tätä, kun ajattelin, että liikaa pyllyä!"
Uutiset
29.06.2020 14:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen Media & Instagram

Nelosen Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, 35, otti sosiaalisessa mediassa kiertäneen pyllybikini-haasteen vastaan ja julkaisi itsestään voimaannuttavan pyllybikinikuvan omalla Instagram-tilillään.

Suosittua Puhu muru -blogia ylläpitävä Marja on huolestunut naisten kohtaamasta niin kutsutusta slut shamingista, eli ulkonäköarvostelusta, jossa kritisoidaan paljastavaa pukeutumista.

- Pyllybiksut ovat tulleet Suomeen jäädäkseen ja Iltalehti teki juttua niistä ennen juhannusta, mihin minäkin annoin haastiksen. Nyt tuli uusi juttu, missä naiset kertovat miten toiset naiset ovat huoritelleet ja haukkuneet tyrkyiksi uimarannoilla, Marja ihmettelee Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Kuvat kohukaunottaren leikkauksesta! Elena Vikströmille muotoiltiin näyttävä peppu: ”En halua olla mikään Kim Kardashian!”

 

- Ymmärrän seksuaaliterapeuttina, että syyt raivoon ovat osittain rakenteissa mutta muutos ei synny ellemme itse tee sitä. On törkeää kommentoida ilkeästi pyllybiksujen käyttäjää. Samalla puhuja antaa aimo annoksen negatiivista seksuaalikasvatusta, pienet korvat kyllä kuuntelevat. Jos jotain sanot rannalla tai uimahallissa toisen kehosta - niin kehu, Marja kehottaa ja neuvoo kaikkia sanomaan ei slutshamingille.

- Ja kyllä mä vaan sanon, et naisien pitäisi pitää yhtä. Antaa lupa toisilleen nauttia kehoista just omilla tavoillaan. 

Lue myös: Pyllyvau! Pia Lambergin pepputreeni pikkuruisissa bikineissä sai some-seuraajat haukkomaan henkeään: "Niin kuumaa, uskomatonta" - katso videot!

Marja myös tunnustaa, että hänen ei pitänyt ikinä julkaista peppukuvaa. Seksuaaliterapeutti muutti kuitenkin mielensä.

- Ajattelin ensin, että on ”liikaa pyllyä”.

Marja tuli suurelle kansalle tunnetuksi tänä keväänä, kun hän juoksi Sex Tape Suomi -ohjelmaa Nelosella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »