fbqSeksikkyysmittari vilkkui punaisella! Uskomattoman upea Kristiina Halttu, 58, varasti show'n Sorjosen punaisella matolla – Ville Virtanen, 60, vitsaili nuuskasta ja yleisö ulvoi naurusta: kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Kristiina Halttu.

Seksikkyysmittari vilkkui punaisella! Uskomattoman upea Kristiina Halttu, 58, varasti show'n Sorjosen punaisella matolla – Ville Virtanen, 60, vitsaili nuuskasta ja yleisö ulvoi naurusta: kuvat!

Kotimaa | 28.10.2021 17:03

Yksi Suomen suosituimmista rikossarjoista on vääntynyt valkokankaalle. Miikko Oikkosen ja Antti Pesosen käsikirjoittama sekä Juuso Syrjän ohjaama Sorjonen: Muraalimurhat sai ensi-iltansa eilen keskiviikkona 27.10.

Lue myös: Tiesitkö? Jumalaisen kaunis suomalaisnäyttelijä Olivia, 23, on maailmankuulun oopperalaulajan lapsenlapsi: ”Ukki on varmasti vaikuttanut uraani”

Elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlistettiin päivää aiemmin Helsingin BioRex Triplassa. Kauppakeskuksen punaisen maton gaalatilaisuudessa nähtiin tiistai-iltana lukuisia elokuvan näyttelijöitä ja muita tekijöitä, jotka olivat tälläytyneet viimeisen päälle.

Seiska oli luonnollisesti paikan päällä jututtamassa juhlaväkeä.

Päätähti tyrkytti nuuskaa!

Ville Virtanen.

Omintakeisen rikostutkija Kari Sorjosen pääroolia näyttelevä Ville Virtanen hauskuutti kutsuvierasensi-illassa vihjaamalla, että kuuluisassa roolihahmossa on piirteitä hänen omasta isästään, edesmenneestä viihdepioneeri Jukka Virtasesta.

– Tarjoan nuuskaa sille, joka arvaa ne piirteet, Ville vitsaili yleisön ulvoessa naurusta.

Lue myös: Harrikka ja golfmailat hankkimatta! 60 vuotta täyttänyt Ville Virtanen avautuu vanhenemisesta – näin Sorjonen-tähti pitää itsensä vetreänä

– Kari Sorjonen on suomalainen mies. Herkkä ja omituinen. Hänet voi tunkea ahtaisiin ja kylmiin paikkoihin, joista hän sitten kömpii jossakin kunnossa ihmisten ilmoille, Ville kuvaili kuuluisaa roolihahmoaan.

Lue myös: Ville Virtanen sai erityiskohtelua Sorjonen-elokuvaa tehdessä – ”Se oli oma toivomukseni”

Kristiina kaipaa Roomaan!

Kristiina Halttu.

Sorjosessa tiukkaa poliisipomoa esittävä Kristiina Halttu nähdään parhaillaan Kansallisteatterin Sokea piste -näytelmässä. Kesällä hän kuvasi 80-luvun juppikulttuuriin sijoittuvaa Sininen enkeli -tv-sarjaa.

Lukuisista televisio- ja elokuvarooleistaan ja teatterinlavaltakin tunnettu Kristiina varasti täydellisesti show'n Triplan punaisella matolla. Paikalle saapunut yleisö haukkoi henkeään, kun Pohjois-Pohjanmaan Kuivaniemeltä kotoisin oleva klassinen näyttelijäkaunotar pelmahti paikalle näyttävässä, vihreässä iltapuvussaan.

– Mieli tekisi jo matkustelemaankin, mutta maltan vielä odottaa. Kaipaan kyllä jo kovasti Roomaan syömään ja juomaan viiniä! Kristiina tuumi Seiskalle suorastaan sädehtien.

Muutun Jorma Ollilaksi!

Sampo Sarkola.

Parhaiten ruotsinkielisistä teatteriesityksistä tunnettu Sampo Sarkola on siirtynyt yhä väkevämmin kameratöiden pariin. Sorjosessa sairasta sarjamurhaajaa esittävä Sampo nähdään ensi vuonna myös teknologiayhtiö Nokiasta kertovassa tv-sarjassa.

Lue myös: Jussi-palkitun suomalaisnäyttelijän yllätysveto: Jäin koti-isäksi!

Jorma Ollilan rooli on itselleni hieman erilainen, mutta erittäin mielekäs.

Korona alkaa kyllästyttää!

Lenita Susi.

Monien muiden Sorjonen-tähtien tavoin myöskään Lenita Susi ei ollut vielä nähnyt Muraalimurhien lopullista elokuvaversiota.

– Olen tosi innoissani. Odotan jo innolla, että minä ja kaikki muutkin pääsevät näkemään tämän elokuvan.

Lue myös: Faneja ympäri maailmaa! Sorjonen teki nuorista naisnäyttelijöistä tähtiä – suosio lähtemässä jo lapasesta: ”Eräs nimesi oman lapsensa minun mukaani”

Sorjosen lisäksi 25-vuotias näyttelijälahjakkuus nähdään myös joka arki-ilta Salkkareissa.

– Teen myös musiikkia. Minullakin olisi haaveena päästä matkustelemaan, ympäri Eurooppaa ja jonnekin idemmäksi. Toivon, että koronasta päästäisiin jo eroon. Kunhan ihmiset osaisivat vain vielä olla varovaisia.

Valmistuin tohtoriksi!

Johan Storgård.

Johan Storgård on Sorjosessa kovaksi keitetty poliisi, mutta siviilissä tuore tohtori.

– Valmistuin Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta. Se on minulle henkilökohtaisesti iso asia. Työn alla on myös musikaalituotanto Grease, joka nähdään keväällä Helsingin Messukeskuksessa, hän kertoi Sanni Heinzmann rinnallaan.

Lue myös: Ruotsia valloittava näyttelijä Ville Virtanen levittelee käsiään: Suosioni on täysi mysteeri

Kunnioitan paukkurautaa!

Anu Sinisalo.

Yhtä Sorjosen päärooleista näyttelevä Anu Sinisalo tottui käsittelemään asetta Lena Jaakkolan poliisiroolissaan.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Anu Sinisalon olkapäälle riittää koputtelijoita: "Pidän herkistä miehistä"

– Sorjosessa näkyy paljon aseita, sekä sarjassa että tässä elokuvassa. Aseenkäyttöä on kerrattu paljon kuvauksissa. Onhan se sellainen kunnioitusta herättävä kapistus, Anu tunnusti.

Lue myös: Näyttelijä Anu Sinisalo lyö tiskiin karun faktan: Oma ikäryhmäni on pudonnut elokuvamaailmasta pois!

Lue tämäkin: Onko tässä Jussi-gaalan seksikkäin asu? Säteilevä Anu Sinisalo, 55, räjäytti potin punaisella matolla – kaula-aukko lähes napaan asti: ”Kannan tätä ylpeydellä!”

Kansainvälistä kysyntää!

Juuso Syrjä.

Ohjaaja Juuso Syrjälle täyspitkän elokuvan tekeminen oli haaveiden täyttymys.

– Olen odottanut sitä nuoresta pojasta asti, ja nyt se sitten toteutui. Sorjosen myötä olen jo saanut jonkin verran kyselyitä ulkomailtakin, aiemmin muun muassa Daruden Sandstorm-hitin musiikkivideon ohjannut talentti iloitsi.

Sorjonen: Muraalimurhat nyt elokuvateattereissa kautta maan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!