fbq
Seiska listasi julkkisehdokkaat.

Seiskan tähtityttö, kohuttu hyväntekijä ja koomikkokonkari – tässä ovat eduskuntavaalien kuumimmat julkkisehdokkaat!

Seiskan Tähtityttönäkin poseerannut Jenna Tossavainen pyrkii eduskuntaan piraattipuolueen riveissä Uudellamaalta. Jenna on tunnettu somepersoona, jonka vaalikampanja näkyy varmasti vahvasti sosiaalisessa mediassa.

Jenna Tossavainen

Perussuomalaisten Uudenmaan vaalipiirin ehdokas Ari Koponen tuli suomalaisille tutuksi Brother Christmas -hyväntekeväisyyshahmona, joka on tosin ollut viime aikoina kohun keskellä. Brother Christmasilla on ollut epäselvyyksiä hyväntekeväisyystoiminnan kanssa, joka tuo pienen varjon vaaleja ajatellen.

Ari Koponen

Ari "Brother Christmas" Koponen haluaa eduskuntaan - ei suostu kertomaan, onko liittynyt perussuomalaisiin: "Oli itse aloitteellinen ehdokkuudesta"

Pirkka-Pekka Petelius.

Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius edustaa vihreitä Uudenmaan vaalipiirissä tämän vuoden eduskuntavaaleissa. Konkarinäyttelijällä riittää varmasti kannattajia, sillä miehen vitsit ovat naurattaneet suomalaisia jo vuosia. Pirkka-Pekka toisi varmasti myös hauskuutta politiikkaan.

Kaisa Liski

Pirkka-Pekka Petelius lemmenlomalla: nuori rakas porealtaassa - kuva!

Marko Asell

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski tavoittelee äänikuningatar-titteliä keskustan ehdokkaana Etelä-Hämeen vaalipiirissä huhtikuun eduskuntavaaleissa. Suorasanainen Kaisa ei varmasti jäisi sanattomaksi eduskunnassa, mutta vähenisikö asuntokaupat tulevaisuudessa?

Janni Hussi ja Joel Harkimo.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaisa Liski juhli yhdessä Amanda-tyttärensä kanssa - paljasti tyttärensä suhdestatuksen: Vävykokelas on hyväksytty!

Lotta Backlund

Selviytyjät-sarjassa kisaava Marko Asell pyrkii jälleen eduskuntaan SDP:n listoilla Pirkanmaalta. Marko toimi kansanedusjana vuosina 2007–2011, mutta ei enää sen jälkeen tullut valituksi eduskuntaan. Siivittääkö Selviytyjät Markon tänä vuonna Arkadianmäelle?

Selviytyjät Suomen dramaattiset käänteet – käärme puri Marko Asellia kaulaan: ”Lääkärikin oli jännittyneen oloinen!" - katso!

Liike Nytin ehdokas Joel Harkimo pyrkii Helsingistä toistamiseen eduskuntaan, sillä neljä vuotta sitten hän jäi rannalle kokoomuksen riveissä. Viime kerran Joel oli sinkkumies, mutta tällä kertaa tukena on kuvankaunis tyttöystävä Janni Hussi. Jannilla on yli 176 000 seuraajaa Instagramissa, mutta ainakaan vielä hän ei ole usuttanut seuraajiaan äänestämään rakastaan.

Janni Hussilta yllätyspaljastus hänen ja Joel-rakkaan arjesta: ”Sitä ei ole tapahtunut montaa kertaa”

Koomikko Lotta Backlund on ehdolla kokoomuksen listoilla Helsingin vaalipiirissä. Suuri yleisö muistaa hänet hauskana naisena, joka on tuttu niin televisiosta kuin myös radiosta. Lotta toimi Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren poliittisena erityisavustajana vuosina 2017–2018.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy