fbq
tenmptation island suomi

Seiskan lukija paparazzasi Temptation Island Suomi -pariskunnan lemmenlomalta Kyprokselta – hyytävä illallinen: ”Loppulaskukin maksettiin erikseen!” Katso kuva!

Temptation Island Suomi -ohjelmassa parisuhdettaan toden teolla testanneet Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen viihtyvät parhaillaan ulkomailla. 

 

Tää kristallin kirkas vesi täällä!😻

Henkilön Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu

Molemmat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa lukuisia aurinkoisia lomakuvia, jotka saavat jokaisen haaveilemaan kesälomasta. Kumpikaan ei kuitenkaan ole julkaissut yhteiskuvia tai valokuvia toisistaan, sillä ohjelman viimeinen jakso nähdään vasta muutaman viikon päästä 31. toukokuuta.

Nähtäväksi jää, lähtevätkö rakastavaiset saarelta yhdessä vai erikseen. Eveliina kun on viihtynyt koko tuotantokauden ajan vähintäänkin tiiviisti Kallen kanssa. Mies kertoo tämän viikon TISuomi-jaksossa kokeilleensa muun muassa Even "kosteusasteen". 

Bile-Dani parka, Temptation Islandilla halut katossa – yötreffeillä seksipuheita ja paljastuksia: ”Oon hieronu Eveä ja testannut sen kosteusasteen!”

 

Oranssit uimahousut part kolme #lomadani #biledani #jabadabaduu

Henkilön Daniel Lehtonen (@biledanilol) jakama julkaisu

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi kaksikon yhteiseltä illalliselta.

- Dani ja Eve viihtyvät meksikolaisessa ravintolassa monta tuntia. Illallisen lomassa he joivat myös tequila-shotteja. 

Seiskalle kerrotaan, että pariskunta oli harvinaisen hiljaisella tuulella, eivätkä he erityisemmin keskustelleet juomisen lomassa. 

Huhhuh, Temptation Islandin Kalle kalu pystyssä Bile-Danin avovaimon kanssa: “Jos pettää, niin sen pystyy antamaan anteeksi!”

bile-dani

- Enemmän heitä kiinnostivat puhelimet. Dani vaikutti ärsyyntyneeltä ja lopulta tilasi itselleen shishan. Onkohan TISuomi-draama jo unohdettu, vai vieläkö se vaivaa Dania, Seiskalle pohditaan. 

- Loppulaskukin maksettiin erikseen, herrasmies-Dani ei ainakaan tarjoa Evelle enää illallisia. 

Bile-Dani on avannut avovaimonsa lomaromanssia videoblogissaan.

Katso mitä mieltä mies on!