fbq
Kotimaa
11.03.2021 21:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sedu Koskinen
Sedu Koskisen jättivelka kasvaa kasvamistaan ulosotossa - summa nyt yli 1,2 miljoonaa: "Uutta matoa koukkuun"
Kotimaa
11.03.2021 21:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Ensi viikon tiistaina (16.3.) tulee täyteen tasan puoli vuotta, kun Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, lupasi julkisesti hoitaa ulosottoon menneet miljoonavelkansa.

Ulosottoviraston 9.3.2021 toimittamasta ulosottotodistuksesta kuitenkin selviää, että summa ei ole pienentynyt sentilläkään vaan kasvanut huomattavasti.

Viisisivuisessa todistuksessa on kaikkiaan 25 merkintää, joista tuoreimmat ovat tulleet tämän vuoden maaliskuun alusta. Tämän vuoden puolella Sedulle on tullut lisää karhuttavaa ulosottoon huikeat 80 972,26 euroa. Koko voudin Sedulta karhuama summa oli 1 201 138 euroa todistuksen toimituspäivänä.

Lue myös: Sedu Koskinen hurjista ulosottoveloistaan: ”Millin velka ei ole mikään ongelma!”

Seiska tavoitti ravintolamogulin kommentoimaan asiaa.

- Korona on muuttanut aikataulua aika rankasti. Kaikki liiketoimintani on jäissä tällä hetkellä. Velkaa peritään normaalisti 1/3 nettotuloistani. Ulosoton kanssa kaikki on ok. Velkojen hoitaminen edellyttää, että saan kansainväliset liiketoiminnat vetämään. Koronan ja matkustussääntöjen vuoksi tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta koronan jälkeen taas uutta matoa koukkuun, Sedu viestitti Seiskalle.

Lue myös: Ulosottoon joutuneella Sedu Koskisella suuret suunnitelmat: Näin maksan miljoonavelkani pois!

Sedu Koskinen

Velkojat ravintola-alalta tuttuja!

Sedun ulosottotodistuksesta selviää, että miehen merkinnät johtuvat pitkälti kiville menneistä ravintolabisneksistä.

Suurin osa merkinnöistä on tullut parin vuoden sisään ja johtuu niin koronasta kuin sitä ennen tulleista tiukenneista ravintola-alan säännöksistä. Henkilökohtaisia asioita ei rekisterissä näy suuremmin, vaan suurin osa velkojista on ravintola-alalta yrityksiä ja rahoitusyhtiöitä.  

Myös verottaja karhuaa omiaan Sedulta voudin kautta. Yksi suurimmista velkojista on panimotoimintaa harjoittava Oy Sinerbrychoff Ab -panimo 263 389,69 euron saatavalla. Muita isoja velkojia ovat rahoitusyhtiö 288 266,52 euron saatavalla ja turkulainen henkilöstöfirma yli 300 000 euron saatavalla.

Tämän vuoden puolella tulleet uudet merkinnät johtuvat jäännösveroista, perintäyhtiön karhuamista saamisista ja uudesta velkakirjasaatavasta.

Lue myös: Sedu Koskisen jättiyllätykset jatkuvat: Alan kaupata kannabista ja humalaa!

Sedu Koskisen musiikkivideo: Minä muistan sinut aina

Tilaa Seiskan uutiskirje! »