Sedu Koskinen

Ulosottoon joutuneella Sedu Koskisella suuret suunnitelmat: Näin maksan miljoonavelkani pois!

Uutiset | 21.09.2020 06:41

Yökerho-moguli Sedu Koskinen, 63, istuu huokaisten Tallinnan kattohuoneistonsa keittiön pöydän ääreen ja kaataa lasiinsa kylmää samppanjaa.

– Tämä Tallinnaan muuttoni liittyy kansainvälistymisprojektiini. En missään nimessä ole muuttanut tänne mitään tai ketään pakoon.

Lue myös: Sedu Koskinen joutui ulosottoon ja muutti Tallinnaan: En lähtenyt ketään pakoon!

Lauseellaan Sedu viittaa selkeästi viime viikkojen ikävään uutisointiin. Iltalehti paljasti, että Sedulla on lipsahtanut ulosottoon yli miljoonan euron velat. Ulosottorekisterin mukaan velkojina ovat useiden yrityksien lisäksi muutamat yksityishenkilöt sekä verottaja.

– Kaikki johtuu siitä, kun yökerhoni Turussa meni konkkaan. Minulla meni yksi asuntokin siinä. Ihmisten voi olla vaikea ymmärtää, että kun olen tehnyt ravintoloille kymmenien miljoonien tulosta, tuollainen millin velka ei ole minulle mikään ongelma.

Seiska vei Sedulle pullon samppanjaa. – Kiitos putelista, Seiska! Minulla on aina vähintään yksi pullo aitoa samppanjaa jääkaapissa, Sedu tunnustaa.
Seiska vei Sedulle pullon samppanjaa. – Kiitos putelista, Seiska! Minulla on aina vähintään yksi pullo aitoa samppanjaa jääkaapissa, Sedu tunnustaa.

Lue myös: Sedu Koskinen hurjista ulosottoveloistaan: ”Millin velka ei ole mikään ongelma!”

Ensimmäinen ulosotto

Sedu kertoo joutuneensa nyt elämänsä ensimmäistä kertaa ulosoton asiakkaaksi. Asia ei tunnu häntä juurikaan stressaavan, ja Sedu tekee kovan lupauksen.

– Se on maksimissaan puoli vuotta, niin olen maksanut koko velan pois!

Lue myös: Yökerhoguru Sedu Koskinen laihtui 20 kiloa – ”Luulin, että minulla on vatsasyöpä!”

Millä rahalla maksat velkasi?

– Teen rahat bisneksellä. Minulle tulee tänne Tallinnaan sellainen kansainvälinen bisnes, jonka liikevaihto tulee olemaan kymmeniä miljoonia euroja.

Sedu kaivaa takataskustaan virolaisen henkilöllisyyskortin ja ryhtyy kertomaan suunnitelmistaan.

Vauhdikkaissa visioissa on avata Tallinnaan kylpylän lisäksi useita ravintoloita. Poriin Sedu puolestaan suunnittelee konteista rakennettuja asuintaloja.

Katso kuvat Sedun uudesta kodista Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!