fbq
Pasha

Savolainen povipommi Pasha Pozdniakova yllättää popparina: "Kutsu minua mamiksi"

Savolainen povipommi Pasha Pozdniakova on toteuttanut unelmansa. Hän on nyt levyttävä artisti.

Hillittömien luomumuotojensa myötä sometähteyteen noussut nuori nainen on kerännyt Instagram-sivulleen huikeat 1,8 miljoonaa seuraajaa. Kaunotar jakaa myös intiimiä sisältöä Onlyfansiin, jossa hänen sensitiivisemmät julkaisunsa saa nähtäville reilulla kympillä kuussa.

Suurin piirtein vuosi sitten Pasha jakoi someen videon, jossa hän esittää oman versionsa Draken Trust Issues -biisistä. Kyseessä oli hänen ensimmäinen coverkappaleensa, ja video sai suurta suosiota sekä runsaasti kehuja.

"Wow" - Povipommi Pasha Pozdniakova ryhtyi laulajaksi, katso video!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Pashan artistiunelma on ottanut kertaharppauksen eteenpäin. Pashuli-artistinimellä julkaistu uutukainen kappale Mommy nimittäin julkaistiin huhtikuun puolessavälissä. Biisiä siivittää eroottissävytteinen musiikkivideo. 

Valitettavasti Mommy on kappaleena harmillisen mitäänsanomaton. Sen paikantaminen on vaikeaa, sillä se ei ole vanhanaikainen muttei myöskään huippumoderni. Pariminuuttinen biisi lähinnä soljuu keinahdellen loppuun ja siihen keskittyminen tuottaa hankaluuksia, sillä tarttumapintaa ei ole.

Kenties visuaalinen puoli on se, johon tuotanto on päättänyt panostaa. Kornihkolla videolla kokopunaiseen pukeutunut Pasha esimerkiksi imeskelee viettelevästi sydämenmuotoista tikkukaramellia ja nuoleskelee sormenpäitään.

Suomalaiselta povipommilta Pasha Pozdniakovalta yllättävä avautuminen painostaan: ”Tältä 85 kiloa näyttää”

Pashan oma ääni jää Mommyssa rankan autotunen ja kaiun alle. Tällä on ehkä pyritty enkelimäisen eteeriseen vaikutelmaan erotiikan vastapainoksi. Kappaleen sanoituksista on juurikin rajun editoinnin vuoksi vaikea saada selvää. Rakkaudesta ja sen vaikeistakin puolista se kuitenkin kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pasha esimerkiksi ihmettelee, miksi lämpimien tunteiden kohde aina saa hänet itkemään. Hän haluaisi vain olla tämän mamma.

- Kutsu minua mamiksi, Pasha nimittäin laulaa vapaasti suomennettuna. 

Kurvikaunotar Pasha asettuu helsinkiläisen luksusasuntonsa saunan lauteille: kysymys räppäri Gettomasasta saa kaunottaren punastumaan – povekas löylykuva!

Lopulta Mommy jää kaipaamaan jotakin. "Mitä" onkin pidemmän pohdinnan paikka. 

Youtube-videon kommenteissa kappaletta sekä ihastellaan että haukutaan runsain sanankääntein. 

- Niin paljon autotunea, että naapurini kuuro koira alkoi haukkua, eräs kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Niin kuuma, että sokea setäni alkoi kuolata, fani näpäyttää vastaukseksi.

- Sinulla on kaunis ääni, Pasha! Miten kaunis, mahtava video! yksi hehkuttaa.

- Oli kyllä melkoista paskulia. 0/5, kommentoija täräyttää.

Suomalainen luomukaunotar kohosi hammashoitolasta sometähdeksi – Yli 1,6 miljoonaa Insta-seuraajaa, maailmankuulu jenkkitähti yritti päästä pöksyihin

Kuuntele Pashulian Mommy täällä.