Helmi Loukasmäki ja Danny

Saunamajuri ja löylykaunotar! Danny ja Helmi Loukasmäki nauttivat yhteisestä kesästä – näillä aktiviteeteillä kaksikko täyttää päivänsä

Kotimaa | 27.06.2021 07:47

Viihdepioneeri Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, ja Helmi Loukasmäki, 20, viettävät parhaillaan toista yhteistä kesäänsä musiikkineuvoksen Rauman-huvilalla. Seiska sai hiljattain harvinaisen kutsun kaksikon luo todelliseen kesäparatiisiin aurinkoiselle Raumanmeren rannalle.

Lue lisää: Helmi Loukasmäki viettää bikinikesää hemmottelevan Dannyn luona – harvinaiset kuvat Seiskassa!

Toisin kuin vuosi sitten, tällä kertaa Helmi ei ole huvilalla kesätöissä. Danny ei enää tohdi pistää nuorta blondia rehkimään.

– Ei tämä enää työtä ole, mutta toki auttelen Dannya päivittäisissä asioissa. Osaan paremmin esimerkiksi tietokonejutut, kun taas Dee auttaa minua omalla viisaudellaan ja kokemuksellaan, Helmi kuvailee Seiskalle. 

Oheisella videolla Danny kertoo lankapuhelimessa Seiskan vierailusta:

Voihkaisu tenniskentällä

Dannyn jo vuosikymmeniä omistama merenrantatontti tarjoaa aktiviteetteja joka lähtöön. Valtavan terassin vieressä komeilee ulkobaari, jonka luota täydellisesti hoidettu nurmi viettää kauniille hiekkarannalle.

Uskomattoman kauniin pihan perukoilta löytyy myös täysimittainen tenniskenttä, jolla Helmi esittelee Seiskalle taitojaan. Vaaleaverikkö voihkaisee iskiessään kovan rystylyönnin.

– On oivallista, että Helmi on täällä kuin kotonaan. Hänestä muodostui jo viime kesänä alueen keskushenkilö, Danny myhäilee.

Lue myös: Huomio oli järkytys! Dannyn luona viihtyvä Helmi Loukasmäki muistelee viime kesän kohua

Dannyn paratiisimaiselta tilalta löytyy muun muassa täysikokoinen tenniskenttä, jolla Helmi pelaa mielellään.
Dannyn paratiisimaiselta tilalta löytyy muun muassa täysikokoinen tenniskenttä, jolla Helmi pelaa mielellään.

”Ollut tosi nastaa!”

Danny ja Helmi ovat nauttineet yhteisestä kesästään Raumalla jo toukokuun alusta asti.

– Olemme päättäneet viettää kesän täysillä. Kun Helmi sitten joskus päättää, mitä aikoo opiskella, opinnot voivat viedä häneltä pääasiallisen ajan. Toistaiseksi tämä on ollut kyllä tosi nastaa! Danny hehkuttaa.

Jollei kerran Helmin tarvitse tehdä töitä ja luppoaikaa on yllin kyllin, niin mistä kaksikon kesäpäivät täyttyvät? Kysymys saa kumppanukset hymyilemään leveästi.

Oheisella videolla Danny ja Helmi Rauman-huvilalla:

– Koko ajan tässä suunnitellaan kaikenlaista. Ystäväpiirimme on laaja, ja nautimme seuraelämästä. Suunnittelemme myös tulevaa kiertuettani, ja Helmi auttaa sen kanssa. Siinäkin on kaikenlaista tekemistä, Danny huomauttaa.

– Otammehan me kyllä kovasti aurinkoa. Itse tykkään perusarjesta täällä Deen kanssa, meillä on sellaista mukavaa yhdessäoloa. Esimerkiksi aina kun sää vain sallii, menemme iltaisin veneilemään, Helmi kertoo.

Lue myös: Näin rohkeana Helmi Loukasmäkeä ei ole ennen nähty! Dannyn huvilan laituri muuttui catwalkiksi – tyrmäävä kuva kaunottaresta!

– Viisas etsii kaikesta kauneutta, Danny iloitsee kipparoidessaan uudenkiiltävää moottorivenettään.
– Viisas etsii kaikesta kauneutta, Danny iloitsee kipparoidessaan uudenkiiltävää moottorivenettään.

Saunamajuri ja löylykaunotar

Ja kuten perisuomalaiseen tapaan kuuluu, kaksikko ehtii luonnollisesti myös juhannuslöylyihin. Dannya alkaa kovasti naurattaa kysyttäessä, onko Helmi kova saunomaan.

– Kyllä hän on sitäkin. Pitää muistaa, että Helmi on Pohjanmaalta kotoisin! Se on kovaa touhua, musiikkineuvos muistuttaa.

Kumpi teistä kestää pidempään löylyissä?

– Kyllä minä sanoisin, että… punastunut Helmi aloittaa mutta Danny keskeyttää.

– Niin, siis meillähän on miesten- ja naistenvuoro erikseen! Olemme siis kumpikin tahoillamme kovia saunomaan, Iso D korostaa myhäillen.

Katso Helmin tyrmäävät bikinikuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Saisiko olla juotavaa, mademoiselle? Vanhan liiton herrasmiehenä Danny, 78, kiikuttaa mielellään suunkostuketta nuorelle Helmille, 20, joka ei ole enää kesätöissä musiikkineuvoksella. – Tämä paikka on kuin paratiisi!
Saisiko olla juotavaa, mademoiselle? Vanhan liiton herrasmiehenä Danny, 78, kiikuttaa mielellään suunkostuketta nuorelle Helmille, 20, joka ei ole enää kesätöissä musiikkineuvoksella. – Tämä paikka on kuin paratiisi!
Teksti:Eetu Ampuja, Rauma
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!