fbq
Kotimaa
25.06.2021 08:43
Teksti: Eetu Ampuja, Rauma|Kuvat: Pasi Murto ja Dannyn albumi
Helmi Loukasmäki
Näin rohkeana Helmi Loukasmäkeä ei ole ennen nähty! Dannyn huvilan laituri muuttui catwalkiksi – tyrmäävä stringibikinikuva kaunottaresta!
Kotimaa
25.06.2021 08:43
Teksti: Eetu Ampuja, Rauma|Kuvat: Pasi Murto ja Dannyn albumi

Seiska on saanut harvinaisen kutsun Ilkka ”Danny” Lipsasen, 78, Rauman-huvilalle, jossa viihdepioneeri nauttii silminnähden suvesta. Hän jakaa ilonsa Helmi Loukasmäen, 20, kanssa, joka viettää jälleen koko kesän musiikkineuvoksen fantastisella kesäpaikalla.

Yksi asia on kuitenkin muuttunut. Vuosi sitten Helmi oli huvilalla kesätöissä, mutta enää Danny ei tohdi pistää nuorta blondia rehkimään.

– Ei tämä enää työtä ole, mutta toki auttelen Dannya päivittäisissä asioissa. Osaan paremmin esimerkiksi tietokonejutut, kun taas Dee auttaa minua omalla viisaudellaan ja kokemuksellaan, Helmi kuvailee Dannyn nyökkäillessä vieressä.

Lue lisää: Helmi Loukasmäki viettää bikinikesää hemmottelevan Dannyn luona – harvinaiset kuvat Seiskassa!

Kesäjuomaa kaunottarelle

Nyt kun Helmin toimenkuva ei ole enää assistentti, hän voi ottaa huomattavasti rennommin. Itse asiassa asetelma kääntyy paikoin jopa päälaelleen: kun Helmi lekottelee aurinkotuolissa, hän huikkaa Dannyn tuomaan itselleen juotavaa.

– Pieni hetki vain! Tullaan, tullaan, Danny hekottelee kesäjuomaa kiikuttaessaan.

– Eihän tämän parempaa kesänviettopaikkaa olekaan. Tämä on niin kaunis paratiisi, vaaleaverikkö huikkaa aurinkolasiensa takaa.

Lue myös: Koko Suomi kiinnostui nuoresta blondista! Dannyn, 78, luona viihtyvä Helmi Loukasmäki, 20, muistelee kohua: "Olihan se järkytys"

”Kiitos kuuluu Seiskalle”

Pian tunnelma on kuin Balilla konsanaan. Luettuaan lehtensä Helmi nousee ylös, oikoo raukeana jäseniään ja harppoo rantaan. Koko nuoruutensa urheilua harrastaneen naisen figuuri loittonee kohti kimmeltävää merta. Laituri muuttuu hetkessä lähes catwalkiksi.

– Ihmiset ovat olleet hyvin ystävällisiä meitä kohtaan. Siitä kiitos kuuluu Seiskalle ja sille tyylille, jolla olette kirjoittaneet Helmistä, Danny tuumaa reportterille katsellessaan rantakalliolle kipuavaa blondia.

– Uskon, että kaikki ovat oivaltaneet, miten hieno ja ahkera kanssaihminen hän on. Helmille suo vain hyvää!

Katso lisää Helmin bikinikuvia tuoreimmasta Seiskasta!

Kesähuvilan rantalaituri muuttuu catwalkiksi, kun helteestä nauttiva Helmi astelee kohti kimmeltävää Raumanmerta.
Kesähuvilan rantalaituri muuttuu catwalkiksi, kun helteestä nauttiva Helmi astelee kohti kimmeltävää Raumanmerta.