Sara Sieppi

Sara Sieppi sai paljastavasta bikinikuvastaan rajua solvausta ja arvostelua - laukoo nyt kipakasti takaisin: "Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja voit olla s**tanan fiksukin!"

Kotimaa | 14.07.2021 15:05

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 30, herätti tiistaina Instagramissa huomiota, kun hän julkaisi bikinikuvia Marbellasta, Espanjasta, missä hän lomailee siskonsa Alisan kanssa.

Kuvaparissa Sara poseerasi niukoissa mustissa bikineissä, oranssissa hellehameessa sekä valkoisessa bandanassa.

- Long time no see palmut&loma, Sara kirjoitti kuvatekstiin.

Lue lisää: Nyt ei ole bikineissä liikaa kangasta! Sara Sieppi täräytti Espanjasta rintojaan rohkeasti paljastavia kuvia - Aleksi Valavuori yllätti kaksimielisellä kommentilla!

Kuvaa kommentoitiin tiistain ja keskiviikon aikana erittäin runsaasti ja ilmeisesti Sara on saanut myös yksityisviestein palautetta tuoreista bikiniotoksistaan. Sara nimittäin julkaisi keskiviikkona kipakan Instagram-päivityksen, jossa hän ihmetteli saamiensa viestien sävyä ja sisältöä.

Keskiviikon Instagram-päivityksessä hän poseeraa rannalla bikineissä. Hän kertoo yllättyneensä, että hänen lomamatkansa koronaturvallisuuden sijaan hän on saanut viestejä lähinnä rintavarustuksestaan.

- Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, Sara kummasteli.

Lue lisää: Sara Sieppi karkasi Alisa-siskonsa kanssa Espanjaan: näyttävän näköiset sisarukset keskustelivat kiihkeästi lentokentällä – katso kuvat!

 

"Olisiko pienirintaisempi saanut samaa kritiikkiä?"

Sara ihmettelee viestejä, joissa hänen bikinikuvaansa moititaan ja sen perusteella hän on saanut osakseen yös erittäin rajua arvostelua.

- Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei.

- Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään, Sara huomauttaa.

Sara on kaikesta päätellen erittäin turhautunut siihen, miten paljon somessa arvostellaan ulkonäköäön liittyviä asioita.

- Sä voit olla just sitä mitä haluut ja kenenkään ei tulis arvostella sun pukeutumista tai ulkonäköä. Hulluu, että tällaisesta pitää vieläkin mussuttaa.

Lue myös: Superuhkea Sara Sieppi poseeraa narubikineissä: seksikäs kuvasarja värisyttää - katso!

Tämä kuva aiheutti tulvan Saran yksityisviestilaatikkoon!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto & Sara Siepin Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!