fbq
Kotimaa
01.06.2021 15:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara sieppi
Sara Siepin hurjat paljastukset! Jätti vuokrat maksamatta Vappu Pimiälle - pahoitteli käytöstään vuosien jälkeen!
Kotimaa
01.06.2021 15:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 29, ei luota pankkien suoraveloituksiin. 

Hän paljasti 24 tuntia säilyvissä Instagram-tarinoissaan, että kyseinen maksutoiminto oli aiheuttanut hänelle päänvaivaa vuokranmaksussa vuonna 2011. Tuolloin hän asui Vappu Pimiän, 43, omistamassa yksiössä Helsingin Kalliossa.

Lue myös: Tämä kaunotar on todellakin valmiina vapun viettoon! Hehkeä Sara Sieppi esitteli upean juhlatyylinsä - katso kuva! 

Tarina tuli ilmi, kun Sara oli pyytänyt seuraajiaan kysymään häneltä: milloin on viimeksi tehnyt jotain. Sara kertoi, että hän on viimeksi stressanut rahasta, kun lähti kilpailemaan Viidakon tähtöset -ohjelmaan. 

– Jostain syystä vuokrani ei ollut mennyt vuokraemännälleni, kun olin poissa. Sen jälkeen en ole koskaan luottanut siihen, että pystyn olemaan stressaamatta suoraveloitusten perille menosta, Sara vastasi. 

Paljastuksen yhteydessä hän pahoitteli käytöstään silloiselle vuokraemännälleen.

sara seippi
Sara putosi Viidakon tähtöset -kilpailusta neljäntenä.

Milloin viimeksi?

Saralta kyseltiin monia muitakin asioita hänen lähihistoriastaan. Vaikuttajan seuraajia kiinnosti, milloin viimeksi Sara on käynyt treffeillä, nähnyt unta, itkenyt ja ottanut riskejä. 

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi seksikkään alusvaatekuvan - vastaisku arvostelijoille: ”Kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi” 

Unissa hänellä on ollut sanojensa mukaan paljon ruuhkaa, kun siellä on vieraillut jopa Seiskan paparazzi. Treffeille hän on taas vienyt itse itsensä yläilmoihin. 

– Sieppi vei itsensä helikopteriajelulle! Oli nättiä eikä tarvinnut puhua kenellekkään, hän iloitsi. 

sara sieppi punaisella matolla
Riskin hän oli ottanut missikisojen punaisella matolla vuonna 2019, kun oli laittanut erittäin korkeavartiset kengät jalkaansa ensimmäistä kertaa.  

Oma kämppä

Onneksi vaikuttajana ei enää tarvitse huolehtia vuokranmaksusta, sillä hän osti itselleen oman asunnon viime heinäkuussa. 

Lue myös: Sara Sieppi paljastaa yksityiskohtia uudesta 449 000 euron ullakkokodistaan - tärkeä haave ei toteutunut liian kovan hinnan takia: "Alkuvaiheessa itkin ja mietin, mitä olen mennyt tekemään"

Hänen 60 neliön luukku pääkaupungissa maksoi 449 000 euroa, ja siinä on kaksi huonetta, avokeittiö, kylpyhuone ja sauna. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »