Katso kuva!

Sannilta suloinen postaus - haarojen välissä lepää Shirly Karvisen karvaturri: ”Best!”

Kotimaa | 16.03.2021 18:31

Laulaja Sanni Kurkisuon, 27, ja radiojuontaja Shirly Karvisen, 28, lämpimistä väleistä on supistu syksystä lähtien, kun Seiska paljasti parin pussailleen baarissa. Sen jälkeen kaksikko on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä.

Lue myös: Söpö hetki kesken jonotuksen! Tähtipoppari Sanni siveli hellästi missikaunotar Shirly Karvista – Imatralta paljonpuhuva silminnäkijäkertomus: "Tuli sellainen tunne, että..."

Sanni julkaisi vuorokauden säilyvissä Instagram-videotarinoissaan lyhyitä pätkiä, joissa hän kertoi päivänsä kuulumisia eilen maanantaina (15.3.). Kuvauksista kotiin saapunut artisti oli päivästään hyvin innoissaan, kun oli päässyt näkemään ihmisiä pitkästä aikaa. 

Yhdessä hänen videoistaan kuitenkin oli keskiössä yksi mielenkiintoinen yksityiskohta. Sannin jalkojen välissä näytti lepäävän Shirlyn koira hyvin levollisena. Sannin ilmeeltä paistaa herkistyneen oloinen hymy, mikä mahtoi johtua pienoisen karvaisen eläimen söpöydestä. 

Muusikon sylissä ollut koira on täysin samannäköinen kuin Shirlyn Pena-koira, jota radiojuontaja hehkutti tuoreessa Instagram-päivityksessään. 

- Penalta tsempit maanantaihin, silläkin vissiin vähän raskaampi tassu tänään, Shirly kertoi. 

Yhteiset jutut

Shirlyn päivitysksessä on kaksi söpöä kuvaa, joissa hän halaa pienoista lemmikkiään kauniisti hymyillen. Erityistä huomiota julkaisussa herätti kuitenkin sen kommenttikenttä, jossa Sanni tervehti iloisen oloisesti. 

Lue myös: Tiivistä tapailua! Sanni ja Shirly Karvinen bongattu yhdessä useasti popparin asunnon läheisyydestä!

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly vastasi samalla tavalla laulajan tekstiin ja kuvaili heidän jenginsä olevan nyt kasassa. Kaksikko jakeli lyhyen keskustelunsa aikana toisilleen rakastavia sydän-emojeita. 

- Shirly Karvinen Best, Sanni hehkutti. 

Kuva pasi mur
Shirly paljasti viime kaudella Tanssii tähtien kanssa -kilpailun suorassa lähetyksessä eronneensa silloisesta poikaystävästään. Kuva Pasi Murto.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!