fbqSami Kuronen avautuu vihdoin Temptation Island -kohusta - kritisoi painavasti Ylen uutisointia: "Yksipuolinen, asenteellinen ja antoi virheellisen kuvan!" | Seiska
Sami Kuronen

Sami Kuronen avautuu vihdoin Temptation Island -kohusta - kritisoi painavasti Ylen uutisointia: "Yksipuolinen, asenteellinen ja antoi virheellisen kuvan!"

Kotimaa | 12.07.2021 14:01

Temptation Island Suomi -sarjaa sen alusta asti juontanut Sami Kuronen on jakanut Instagramissaan tänään (12.7.) päivityksen, jossa hän avaa sanaisen arkkunsa keväällä kohua herättänen Ylen MOT-ohjelman suhteen. MOT käsitteli tuolloin tosi tv:n tekemistä haastatellen muun muassa juuri Temppareista tuttuja Tiaa ja Miraa.

Jaksossa selvisi muun muassa, että monille osallistujille on tullut tosi-tv:ssä esiintymisen jälkeen rajujakin henkisiä oireita. Lisäksi ohjelmien tiukat osallistujasopimukset olivat MOT:n suurennuslasin alla.

Tällä hetkellä Sami itse on Espanjassa, missä kuvataan ohjelman kymmenettä kautta. Aurinkorannikolla otetun kesäisen kuvan kuvatekstissä Sami avaa omia ajatuksiaan MOT:n jaksosta.

Lue myös: Temptation Island Suomi -tuotanto paljasti jymyuutisen!

- Keväällä ohjelman ylle heitettiin varjo, kun Ylen MOT-ohjelma teki tosi-tv:n tekemisestä varsin raflaavan jakson. Tempparit oli yksi tarkastelun alla olleista ohjelmista ja syytökset olivat paikoin rajuja, Sami aloitti päivityksensä.

- En itse kommentoi enempää, mutta tässä yhteydessä haluan sanoa, että siinä miten ohjelmaa teemme tai miten osallistujia kohtelemme, ei ole ollut koskaan mitään salailtavaa. Esiintyjien hyvinvointi on ollut aina meidän ykkösprioriteettimme. Osallistumiskokemus on kuitenkin tietenkin aina henkilökohtainen, enkä missään nimessä kyseenalaista sitä kenenkään osallistujan kohdalla.

"Jokainen kausi on omanlaisensa"

Sami osoitti kuitenkin kritiikkiä Ylen uutisointia kohtaan ja asian käsittelytapaa kohtaan.

- Kohta kymmenen kauden kokemuksella tunnen Tempparit ja sen tekotavan hyvin. Siksi uskallan väittää, että MOT:n jakso oli yksipuolinen, asenteellinen ja antoi toimintatavoistamme monin tavoin virheellisen kuvan, Sami kirjoitti.

- Jokainen kausi on omanlaisensa. Siksi tarkastelemme ja olemme tarkastelleet käytäntöjämme koko ajan. Haluamme tehdä jatkossakin ohjelmaa, jossa kokemus olisi osallistujille ja katsojille paras mahdollinen.

Lue myös: Oho, täällä kuvataan uusi Temptation Island Suomi -kausi!

Sami sai päivityksensä kommentteihin tukea muun muassa kollegoiltaan.

- Hyvä Sami ja hyvä koko timanttinen tiimi, joka siel tekee töitä, kommentoi esimerkiksi Aito Iskelmän radiojuontaja Milla Mattila.

- Uutta kautta innokkaasti odottaen, sarjan fani puolestaan kirjoitti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen)

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!